Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

11. januar 2010

Så nåede jeg så langt

Endelig fik jeg trimmet de 3 strimler, jeg har syet af blå og grønne smårester. Strimlerne måler 16 x 145 cm, så nu kan jeg påbegynde arbejdet med at få dem samlet til et tæppe.

Alle stofferne er forskellige. De stammer fra 2000 stk. 5 x 5 cm stofstykker fra et bytte med quiltere rundt om i verden i anledning af millenium. Alle stofferne blev syet på 3½ x 3½ cm pap, og så var det ellers meningen, de skulle være syet sammen til et år 2000 tæppe, som var vældig populært dengang i 1999-2000.

Så langt nåede jeg dog aldrig, for interessen forsvandt, inden jeg kom i gang, så firkanter i alle regnbuens farver blev gemt godt væk i en kasse. Der har de så ligget trygt og godt lige siden, men jeg har alligevel i lang tid arbejdet med ideer til at få dem brugt. Da ideen med strimlerne blev en realitet, sorterede jeg de blå og de grønne firkanter fra, og de er nu syet sammen til disse 3 strimler.

Resten af de grønne samt alle gule og brune nuancer er syet til en top i mønsteret Irish Chain, og den top ligger nu som en UFO i gemmerne. Måske bliver den også taget frem en dag og gjort færdig!

Jeg har stadig masser af firkanter på pap i alle mulige andre farver. De skal også nok blive brugt til noget en dag. Godt man er scrap-freak!

5 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er det flot og tilmed, med en spændende historie.
  Bedre sent end aldrig.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Ja, elsker også quilts med historier bag...dejligt når du får det flotte tæppe færdigt.
  Knus, Helle

  SvarSlet
 3. Det er utroligt flot, og dejlige farver, det er utroligt hvad man kan få ud af firkanter!

  Hilsen Inge

  SvarSlet
 4. Hvor er det en dejlig blog, du har fået - jeg har også lige været inde på din fine hjemmeside med alle de smukke ting. jeg synes dit lille juleophæng med de 2 nisser fra 2004 er rigtig sødt.
  Aftenknus fra Kirsten.
  www.hjertetrae.dk

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer.
  Det er jo altid dejligt med noget feedback på det, man laver.

  Hilsen Annelise

  SvarSlet