Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

22. oktober 2010

Her er så stille nu!

I 1½ måned har mit syværelse været lånt ud til mit barnebarn, som sidste lørdag flyttede i egen lejlighed. Samme dag, som hun flyttede ankom mit mellemste barnebarn, Lisa på 7 år, for at holde sin efterårsferie hos os. Fra mandag til onsdag havde vi samtidig besøg af vores bonusbarnebarn, Nicolai på 12.

Her hygger de sig med hver deres Nintendo spillemaskine:


Tirsdag ankom min søster for at være hos os nogle dage. Jeg har fået den ære at måtte sy lille Nanas dåbskjole! Vi kørte til Stof & Stil om eftermiddagen, hvor vi fandt det yndigste stof, så en del af onsdagen gik med at klippe og sy:


Torsdag ankom mine to niecer sammen med lille Nana, som nu har det rigtig fint efter operationen! Det var dejligt at se den lille skønhed igen.

Mit barnebarn, Mette på 20, kom også på besøg, så der var trængsel i det lille hjem.


Min husbond to køkkentjansen den dag og serverede en lækker forloren hare for os, så vi andre kunne hygge os og trave en tur langs med Storebælt i det gode vejr. Her står jeg med de to børnebørn, de to niecer samt lille Nana, der sover trygt og godt i sin barnevogn:


I dag er den sidste gæst så rejst hjem, og nu er her underligt stille! Der går nok lige et par dage, inden hverdagen igen bliver helt "normal", og mit syværelse igen er fuldt funktionsdygtigt! Der er blevet vasket uanede mængder af tøj og sengetøj, og heldigvis har vejret været ualmindelig fint, så det hele kunne tørre ude i den friske luft!

I weekenden skal dåbskjolen sys færdig, så den kan blive afleveret på torsdag, når jeg rejser over til min søster i Kolding. Herfra kører vi sammen med vores mor til et sommerhus ved Ringkøbing Fjord, hvor vi skal nyde hinanden indtil søndag. Om lørdagen støder min bror og svigerinde til, så det skal nok blive et par dejlige og afslappende dage - og jo, sytøjet kommer skam med! Det har ligget stille alt for længe!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar