Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

10. april 2011

Bag tremmer

Jeg har været bag tremmer i dag - i Horsens Statsfængsel! Krimimesse 2011 løb af stablen denne weekend, og det var egentlig slet ikke meningen, vi skulle besøge messen i år, for lige hjemkommet fra en oplevelsesrig tur til London, mente vi, det nok blev for meget. Men vi ombestemte os, og i formiddags kørte vi så alligevel derop!

Det blev en halvdyr tur, for vi er jo begge vilde med bøger - især de danske og nordiske kriminalromaner, så tasken blev godt fyldt op med forskelligt guf for krimielskere - 6 bøger i alt blev det til:


Jeg var så heldig at overvære, at min yndlingsforfatter - Jussi Adler-Olsen - i en hel time fortalte om sine bøger, og om de finurlige personligheder, der er de gennemgående hovedpersoner i serien. Det var utroligt spændende.

Jeg havde taget hans nyeste bog, "Journal 64" med hjemmefra, i håb om at få den signeret, og det lykkedes heldigvis. Ikke nok med det, så fik jeg også en lille personlig snak med ham og blev endda fotograferet sammen med ham. For at det ikke skal være løgn, så optog TV Syd det hele. Efter hvad tv-folkene fortalte, bliver det sendt mandag aften og tirsdag formiddag, så det er jo spændende, om jeg kommer til at se mig selv i tv!Undervejs gennem standene faldt jeg over en bog, jeg ikke havde set før: "Den Danske Lokkedue", skrevet af Henrik Brun. Mens jeg stod og købte bogen, kom forfatteren selv hen og spurgte, om han skulle skrive en hilsen i den - og selvfølgelig skulle han da det:


Det blev en rigtig spændende dag, så nu må vi jo se, hvornår jeg kommer gennem alle disse bøger! Der ligger i forvejen en stor bunke herhjemme, jeg endnu ikke har fået læst. Der kommer jo hele tiden så meget nyt og spændende, at det er umuligt at følge med, så de må blive læst lidt efter lidt.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar