Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

6. juni 2011

Dåb og jubilæum

Lørdag skulle 5 skrællinger ophøjes til at være "rigtige" vikinger - det blev så til 5 skjoldmøer, da ingen kommende vikinger havde meldt sig.

Vejret var næsten for godt, for isen, skrællingerne skulle døbes i, forsvandt alt for hurtigt! Men alle 5 blev døbt, og kostumerne i år, var helt fantastisk kreative og sjove:


Kl. 18.00 var der inviteret til fest. Da vikingelauget i år har eksisteret i 20 år, fejrede vi både de nydøbte og laugets jubilæum, så der var lagt op til den helt store fest med fantastisk mad og levende musik til dansen bagefter. Her nyder vi det gode vejr, inden der kaldes til bords:


Det blev en forrygende aften, hvor ikke kun festen blev yderst vellykket, men vejret var jo også med os, så da vi skulle hjem med 01-tiden, kunne vi rigtig nyde den smukke junihimmel over Storebælt:


Nu er vinterbadersæsonen slut, saunaen er slukket, og så kan vi bare nyde sommeren med forhåbentlig rigtig mange skønne dage ved stranden. Den 1. september hejses standeren igen for den nye vinterbadersæson.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar