Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

14. april 2012

Skype er genial!

Så fik jeg taget mit webcam og Skype i brug, da jeg i nat fik kontakt med ældstesønnen Jan, som jo fornylig er flyttet til Grønland. Hvor er det dejligt at opleve, hvor begejstret han er - både for Grønland og for sit nye job. Her skal han nok komme til at stortrives, og med den måde, vi nu kan kommunikere på, er jeg også sikker på, at jeg får ham meget mere at se, end da han blot boede i Jylland!

Til næste år satser vi på at besøge ham, og det glæder jeg mig helt vildt til. Jeg har altid gerne villet besøge Grønland, men dengang yngstesønnen Mikael boede der for snart mange år siden, kostede flyvebilletten en krig, så det blev der aldrig råd til, men nu er priserne, så de er til at have med at gøre.

Her skal Jan bo, når han om 14 dage kan rykke ind i sin nye lejlighed i huset til venstre for det blå hus:

Det ser jo forrygende lækkert ud, og han glæder sig også rigtig meget til at overtage sin nye, lækre lejlighed. Den glæder jeg mig til at se på webcam!

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det dog dejligt og idyllisk ud, godt at ældstesønnen er faldet til deroppe...
  Skype længe leve ....
  Knus fra Mette
  http://framettesunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig dejlig ud,man bliver altid glad når det går éns børn godt, at de trives med det, de har med at gøre....
  Grønland er så smukt en ø.........
  Tak for kigget, det er en dejlig hjemmeside du har.
  Mvh Rosalille (som du er i gruppe med på 24timer)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at høre, at alt er blevet godt, for din ældstesøn.Ja, skype er en velsignelse, for de, som har børn, der bor langt hjemmefra. Sikken en natur han bor midt i. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at besøge ham. Hils Kirsten i morgen.
  Knus fra Esther

  SvarSlet