Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

8. januar 2014

Status over 2013

2013 har, som skrevet før, været et mindre godt år her på matriklen. Det begyndte ellers så godt med vores pragtfulde rejse til Grønland, men efter hjemkomsten har her nærmest hersket kaos - både i omgivelser og med hensyn til helbred.

Jeg vil ikke skrive mere om byggeriet og den skrækkelige genhusning, og med helbredet kan det kun gå fremad i 2014. De fysiske rammer er endnu ikke helt på plads, men bortset fra haven, begynder det at ligne noget.

På grund af et skrantende helbred, går tingene for øjeblikket langsomt her i huset, men min bror har lovet at komme og hjælpe os færdige med de småting der mangler, og som vi ikke selv kan lave.

Håndarbejdsmæssigt har det også været lidt småt med kreativiteten og energien. Det er dog blevet til noget gang i strikketøjet - særligt siden jeg fik at vide, at begge mine niecer ventede småfolk. I november fik Trine sin lille Adam, og i december fødte Ditte sin lille Freya.

På patchworksiden er det blevet til 2 tæpper, som begge var fødselsdagsgaver, et babytæppe samt et par småting.

Her er en collage over produktionen i 2013, som gerne skulle blive udvidet en hel del i det nye år.


Heldigvis fik vi en dejlig slutning på året, da Jan kom hjem fra Grønland for at holde juleferie i 3 uger.

Det har været rigtig godt for mig. at han har været her, og vi har heldigvis også set en del til Mette.

Tirsdag den 7. januar var det desværre slut. Kl. 04.15 stod Mette og jeg op for at følge ham til Kastrup Lufthavn. Han havde lejet en bil hele perioden, så den skulle bare afleveres i lufthavnen, og da han var taget af sted, kunne Mette og jeg tage toget hjem til henholdsvis Nyborg og Odense, hvor hun skulle videre til uni, da hun er midt i en eksamen.

I lufthavnen fik jeg lige taget et dejligt foto af de kære to, mens vi sad og nød en kop morgenkaffe. Sikke en forskel på Jan fra første gang, han tog af sted - træt og udbrændt, og så til den glade og veltilfredse mand, vi kunne sende af sted i går:


Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Jan har reddet liv og helbred ved at tage imod tilbuddet om jobbet i Nuuk!

Forhåbentlig vil det igen blive muligt at besøge det skønne og spændende land, som vi slet ikke fik nok af i den korte tid, vi opholdt os der i maj måned!

Nu er det så hverdag igen, og jeg glæder mig til forhåbentlig en masse skønne timer sammen med veninderne i patchworkens tegn. Jeg føler, at energien og lysten er ved at vende tilbage, så nu kan det kun gå fremad!

Helbredsmæssigt bliver det også langsomt bedre, så forhåbentlig kan vi snart genoptage vores vinterbadning, som vi i den grad savner denne vinter, hvor vi begge, af helbredsmæssige årsager, må holde pause!

Godt nytår 2014!

2 kommentarer:

 1. Dejligt med liv på din blog igen.
  Glæder mig til at se dig snart igen til flere kreative timer ...
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 2. Ja, 13 er så absolut heller ikke mit lykketal. Vi må håbe 2014 bliver bedre.
  Glæder mig til vi ses.
  Knus

  SvarSlet