Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

9. februar 2014

Fødselsdag på Djursland

I går fyldte mit yngste barnebarn Sidsel 7 år, og i den anledning havde jeg lejet en bil, så jeg kunne besøge familien og fejre dagen sammen med hende:
Den søde fe-prinsesse
Min husbond kunne desværre ikke komme med, da hans helbred ikke er så godt for tiden, så i stedet for kørte jeg ind over Odense og samlede Mette op. Så havde jeg selskab under den lange køretur til og fra Djursland, og hun fik mulighed for at besøge sine kusiner.

Som det sig hør og bør, skulle lysene i fødselsdageslagkagen også pustes ud:

Bagefter gik vi alle ud for at beundre husets 2 nye beboere - den nyindkøbte Laban, en smuk nordbakke:

- lånehesten, som jeg ikke husker, hvad hedder:

Lisa højt til hest
Ham har de lånt på den lokale rideskole, men han skal hjem igen, da han ikke svarer det familiens ønsker og behov, så i øjeblikket er familien på udkig efter den helt rigtige kammerat til Laban.

Mens Lisa og en af kusinerne var ude at ride, gik vi andre en tur i kulden:

Mikael, Sidsel og Mette
Hvorfor er børn så vilde med vandpytter? Her er en velvoksen en af slagsen, så mon ikke, der er noget fodtøj, der skal tørres, når vi kommer hjem?:


Det var en rigtig dejlig dag, men det var også lidt hårdt, da en køretur på 420 km i regnvejr ikke ligefrem er det sjoveste! Ud over det, var jeg om morgenen først kørt med bus til Langeskov, hvor jeg skulle hente bilen og samme tur om aftenen for at aflevere bilen igen! Men så gav jeg også mig selv lov til at sove længe i dag!

5 kommentarer:

 1. Annelise, que bonita está su nieta! Feliz Cumpleaños para ella. Debe haber pasado un dia muy lindo a pesar de la lluvia. Un abrazo.

  SvarSlet
  Svar
  1. Querido Teresita. Gracias por tu comentario!

   Slet
 2. Det var da godt, at du kunne få selskab på noget at den lange tur og tillykke med barnebarnet. God bedring til gemalen.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Esther!
   Håber, du selv er kommet dig over din forskrækkelse!

   Slet
 3. Sikken en hyggelig fødselsdag. Jeg ville lige sige tillykke med fødselsdagen, selvom det naturligvis er lidt tid siden

  Mvh Claus
  fødselsdag

  SvarSlet