Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

11. juli 2014

Dagens ret.......

Godt trætte af de vandfyldte fisk fra supermarkedet, har vi for første gang prøvet at bestille friske fisk hos Skagenfood.dk, og da vi stod op i morges, stod der en flamingokasse med 1200 g friskfanget kulmule uden for vores hoveddør - leveret meget tidligt!Den medfølgende opskrift lød på Citronmarineret kulmule med spidskålssalat, så den måtte selvfølgelig afprøves, og der kom derfor gang i Weber'en for første gang efter vi er flyttet tilbage fra genhusningen.


I denne lune sommeraften på terrassen kunne vi så nyde et rent festmåltid! Uhm, det var lækkert og fantastisk velsmagende!


Det var sjovt at prøve en for os helt ny slags fisk, og det var kun en tredjedel af fisken, der blev spist i dag. Der ligger nu 2 dejlige pakker mere i fryseren!

Hver 4. uge får vi fremover en pakke med 1200 gr - rigeligt til 3-4 måltider for 2 personer! Vi glæder os allerede til næste gang, og er mega spændte på, hvad vi så skal forkæle os selv med!

4 kommentarer:

 1. Velbekomme jer ...
  Dejlige med gode smagsoplevelser og kombineret med grill og dejligt vejr, så er det da ikke så ringe endda ...
  Knus

  SvarSlet
 2. Selvom fisk ikke lige er mig (overfodret som barn) så ser det lækkert ud.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 3. Ja det er dejligt med frisk fisk :)

  SvarSlet
 4. Ja, fisk fra Skagenfood er en super god opfindelse. Vi har fået det i over et år. Hver onsdag, 3 x 2 retter til 22o kr pr uge. Det har været skønt. Bl.a. fordi man ikke hele tiden skulle tænke på: hvad skal vi nu have til middag :)
  Knus

  SvarSlet