Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

31. august 2014

DPF træf i Odense

I går var jeg til DPF træf sammen med Connie og hendes veninde. Det blev en rigtig hyggelig dag med masser af nye indtryk af, hvor mangfoldigt patchwork er i dag. Det kunne man tydeligt se i den flotte udstilling, som ikke udelukkende bestod af traditionel patchwork, men også en masse andre spændende ting fra både ind- og udland, lavet i stof og tråd!

Jeg er fast læser i en enkelt strikkeblog, nemlig "Annes Indfald"! Hun er en utroligt dygtig strikker, og jeg er vildt imponeret af alle de skønne sjaler, hun i tidens løb har kreeret!

Sørme om ikke hendes sidste kreation "Danmarkssjalet"  lige pludselig fangede mit øje, så jeg måtte jo lige hen og hilse på den dygtige dame! Uha, det sjal gad jeg godt eje: fantastisk smukt, lækkert og blødt!


Det er altid dejligt at møde nogle af dem, man normalt blot kommunikerer med via blogs og Facebook, så det var rigtig dejligt at få hilst på Anne også.

Der var rigtig mange mennesker på træffet og der var ulideligt varmt, men sådan er det jo altid hvor der er så mange mennesker. Mit Dankort lå godt gemt i tasken, da jeg jo skal 4 dage til hovedstaden i næste uge sammen med min kære søster. Det blev dog til nogle søde ugleknapper, som nu er syet på en trøje, jeg har strikket til Nana. Der kommer foto af den færdige trøje senere.

Som årene går, og man bliver mere og mere garvet quilter, stiger kvalitetskravene til en udstilling også, og i år synes jeg bestemt, min skepsis blev gjort til skamme! Jeg vil ikke lægge en masse fotos ud, for det er der mange andre, der gør. Der var dog nogle værker imellem, som jeg specielt lagde mærke til. Der var både quilts med et budskab, traditionelle quilts og et utal af vægquilts i næsten lige så mange forskellige teknikker. Her er et par stykker for cykelfolket:


Her er der godt nok brugt kilometervis af tråd. Denne valmue og tidsel er udelukkende syet i tråd på en patchworkbund - imponerende!


Her er beviset på, at ingen stofstump er for lille til at blive gemt: De mest fantastiske billeder lavet af bittesmå stofstykker, tråd og tyll:


Så var der de quilts med vise ord, og quilts med sjove motiver:


Nærbillede af den sjove kat:


- og så var der de quilts, som jeg bare synes, var smukke. Enten en spændende blok, en flot applikation eller et fint farvevalg - efter min egen smag forstås:


Nærbillede af tidslen:
 

Jeg er temmelig begejstret for moderne quilts, og den genre var også repræsenteret med denne enkle og stilrene sag:


Ved mange af de udstillede værker hang dette lille applikerede skilt, og man var jo ikke et øjeblik i tvivl om, at mønsteret måtte stamme fra Quilt My Design:


Billedet er lidt uskarpt, da det er et udsnit fra et andet foto. Da vi spurgte Linette, om hun solgte mønsteret til disse små skilte, fik vi hver et gratis! Nu må vi have fremstillet nogle, til Danehofquilterne holder udstilling næste gang!

3 kommentarer:

 1. Det var rigtigt hyggeligt at mødes. Og nu har jeg endelig et billede med mig selv på!
  Jeg kan se vi har samme (gode) smag i tæpper... Det er næsten de samme vi har lagt ud!
  Jeg er stadig helt høj af alle de smukke quilts. Kvaliteten var virkelig høj og udstilling var godt sat op, så man kunne se tæpperne og gå lidt på afstand, for de tredimensionelle virkninger kunne bedst ses på distancen.

  SvarSlet
 2. Øj et sjal, det gad jeg også godt at strikke... Det er sjovt og meget flot

  Glæder mig til at se trøjen med de nyindkøbte knapper på...
  Knus

  SvarSlet
 3. Tusinde tak for i går. Hyggelig dag igen igen.
  Ja, det var et super flot messe, der er virkelig mange dygtige damer i DK.
  Knus

  SvarSlet