Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

18. november 2015

Lidt nyt.....

Her har længe været stille, for inspirationen og lysten til at lave en hel masse har stået på standby et stykke tid. Hvorfor ved jeg ikke, sådan har det bare været.

Efterhånden er jeg så småt ved at komme i gang igen, og da jeg fandt efterårsstofferne frem fra gemmerne, gik jeg i gang med en stor taske. Jeg manglede en til at have mit håndarbejde i, når jeg skulle i byen, så det blev til min egen udgave af Londontasken fra Annieb-Design:


Da jeg er lidt vild med farverne, og har masser af stoffet, blev det også til at symaskinecover, hvor jeg brugte noget hørlignende stof fra Stof og Stil som hovedfarve:


Helt på den lade side har jeg dog ikke ligget, for aftenerne foran tv'et er foregået med strikketøjet i hænderne, så det blev til sokker til alle de små i familien - ønsket af deres mødre:


Mit vikingesjal? Jo, det skrider langsomt - meget langsomt fremad, pind for pind, men det skal nok blive færdigt, for det er faktisk sjovt at strikke. Det dur dog kun for mig, når jeg har fuldstændig ro omkring mig. Jeg har allerede haft en del tilbagestrikning, og det er altså træls:


Stofferne fra coveret og tasken ligger stadig fremme, og skal foreløbig bruges til at par sofapuder, som ligger på tegnebordet (inde i hovedet altså)!

8 kommentarer:

 1. Skønne ting og sager ;) Jeg skal også have lavet en nathue til min anden maskine, Jeg er vild med dit efterårsstof.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten! Jeg har masser af det med mønster, så der kan sagtens blive et stykke til dig også!

   Slet
 2. Skøn taske, meget smukke farver. Hvor er dit cover blevet flot!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte! Jeg er også ganske godt tilfreds til trods for et par skønhedsfejl.

   Slet
 3. Skøn taske i dejlige farver. Flot cover til symaskinen, så den ikke fryser, når den står stille. Jeg er spændt på at se vikingesjalet.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Esther! Ja, det er vigtigt at holde sig varm - også for symaskiner!

   Slet
 4. Smuk strikketaske. .. du er bare god med en symaskine! Og til at finde smukke stoffer der løfter projektet yderligere!
  Fine sokker til alle frysende fusser.
  Men øv altså, at du skulle have vikingen med baglænsbussen. Nu kører han forhåbentligt den rette vej!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne, Anne!
   Vikingesjalet er på helt rette vej, så det går fremad, så det skal bok blive færdigt!

   Slet