Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

21. september 2010

Connies blomstertæppe

Jeg fik sådan lyst til at vise dette smukke blomstertæppe, som min dygtige syveninde Connie har syet til sit barnebarn Emma på syv år:


Tæppet er håndsyet over pap og håndquiltet, og det er Emma selv der har valgt både stoffer og design. Hun har også selv lagt de enkelte blomster op, som hun gerne ville have dem syet sammen.

Connie har besluttet, at alle børnebørnpiger - der er vist 5-6 stykker - skal have et tæppe hver, og jeg ved, at det næste allerede er godt på vej!

Connie er en fantastisk dygtig og omhyggelig håndquilter, og noget tyder på, at Emma har arvet sin farmors kreativitet og farvesans!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det flot. Og sikken et stort arbejde.

  SvarSlet
 2. Ah, dette var da bare helt nydelig. Fargene var perfekt plassert. Jeg syr mye med hexagons, men klarer ikke å frigjøre meg fra et fast mønster. Må nok prøve det en gang. Kjekt å finne deg på Just us quilters!

  SvarSlet
 3. Flot tæppe og sikken et arbejde at lave til alle børnebørnene - respekt for Connie ;o)

  SvarSlet
 4. hej

  der er altså noget ved de blomster- tæpper - så gør én helt forelsket.... har selv et på vej ... men seksaknterne måler kun 1.2cm på hver side .... så der er lang vej - selv med brede kanter :)

  kh

  SvarSlet