Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

9. september 2010

Status

Lige en lille opdatering! Der sker ikke så meget her i bloggen for tiden, da det er begrænset, hvor meget jeg kan sidde foran skærmen. Mit syværelse er p.t. lånt ud til mit barnebarn, der bor hos os, indtil hun finder en studielejlighed i Odense. Det er vist ikke så nemt lige for tiden, så hun må rejse frem og tilbage mellem Odense og Nyborg hver dag! Det betyder, at den unge dame må MEGET tidligt op om morgenen, men det går fint.

Jeg syr stadig på min mini-irish-chain, hvor hver firkant måler 1½ x 1½ cm. Jeg fortsætter bare, indtil toppen har den størrelse, jeg har tålmodighed til at sy:


Efter lørdag den 11. september skulle der også gerne komme lidt mere ro på herhjemme, og dermed lidt mere tid til at sy. Jeg har været så letsindig at melde mig som aktør i Vikingerevyen 2010 i vores vinterbaderlaug. Det er hårdt arbejde og lige nu skal der øves hver aften indtil forestillingen på lørdag.

Jeg glæder mig til det er overstået og til den gode middag, vi efterfølgende skal nyde!

Til slut en opdatering på lille Nanas situation. Hun er kommet sig fint efter stafylokokinfektionen, og i går kunne den lille familie endelig rejse hjem igen efter yderligere 14 dage på Skejby Sygehus. Nu håber vi, at de unge forældre endelig kan nyde deres lille baby uden angst og bekymring.

6 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er de små, bruger du lup når du syer dem, nå men smukr det bli'r det ihvertfald.
  Inge

  SvarSlet
 2. du er godt nok flittig og meget tålmodig med de små firkanter men flot bliver det :-)
  dejligt du hjælper dit barnebarn og håber da snart hun finder sig en studielejlighed. Odense ugevis har mange tilbud om værelser m.m.
  Skønt at høre om den lille sejlivet baby...Er sikker på hun vokser sig stor sund og rask :-)
  Knus, Helle

  SvarSlet
 3. Du milde for en tålmodighed, men flot bliver det.
  Dejligt at høre, at Nana endelig er frisk. Det hedder mit barnebarn også, hun er bare 15 år.
  Pøj, pøj med bolig i Odense til barnebarnet.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 4. Sikken et arbejde - ja jeg spørger også om du bruger lup ;o)

  SvarSlet
 5. Nej I tager ikke fejl Hun er helt skør med små ting. Jo mindre jo bedre

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres kommentarer!

  Nej, Lone har helt ret - jeg bruger ikke lup, og jeg nyder at sy bittesmå stumper sammen, og jeg håber, jeg kan holde interessen i gang, indtil tæppet er stort nok :-)

  SvarSlet