Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

16. november 2011

Afprøvning af ny teknik

Efter det spændende kursus i applikation med frysepapir hos Eva Johansen, har jeg i dag endelig fået tid til selv at afprøve teknikken. Efter dyk i restekassen, fik jeg gjort disse 2 engle klar til syning på maskine:


Jeg har altid været fascineret af, hvordan Eva kunne få ganske små detaljer til at blive runde uden hakker og spidser. Nu har jeg lært teknikken, og så gælder det bare om øvelse. Det skal nok komme, for det er faktisk ikke så vanskeligt, når man lige har fundet ud af, hvordan det gøres korrekt.

Jeg har altid haft et frygteligt mas med de små detaljer, når kanterne skulle stryges på frysepapiret. Jeg har altid brugt min strygemåtte som underlag, men på kurset fandt jeg ud af, at det er alt for blødt.
I formiddags skar jeg et stykke ud af en MDF-plade. Så lagde jeg det helt tynde volumenvlies dobbelt og så et stykke bomuldsstof, som jeg hæftede stramt fast på kanten med en hæftemaskine. Det fungerer perfekt!

Nu glæder jeg mig til at komme i gang med symaskinen. Når englene er syet, og rivevliesen er fjernet, skulle det gerne ende med at blive til en juleløber.

7 kommentarer:

 1. Det var du sandelig ikke længe om at få styr på - de er rigtig flotte begge to :o)

  SvarSlet
 2. Du er altså skrap til det. Jeg har ikke fået gjort noget ved siden, vi var på kursus

  SvarSlet
 3. Nej, hvor blev de fine. Det kunne være det var engle, jeg skulle lave. Prøvede med en stedmoder, men bladene og silken var lige et nummer for svært :( MEN, jeg skal nok få det lært :)
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 4. De er flotte, jeg har også lige prøvet det, men jeg syr dem på i hånden, hvordan gør man dog det på maskine, det gad jeg godt vide????

  SvarSlet
 5. Hvor er de søde, det bliver en flot juleløber

  SvarSlet
 6. wauw de er flotte
  den teknik gad jeg godt lære
  knus♥

  SvarSlet