Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

9. november 2011

Igen nogle dejlige dage hos Kirsten!

Så er jeg hjemme igen efter 3 dejlige og travle dage hos Kirsten! Der er blevet rodet med computer, syet en masse, sludret og spist dejlig mad. På dag nr. 2 kom Gitte og Mette, men den eneste overnattende var denne gang undertegnede (nu har jeg fået min helt egen pose hos Kirsten med mit sengelinned i, så der ikke skal vaskes efter bare en enkelt eller to nætter!)

Jeg startede med at låne Kirstens Dresden Plate skabelon, for den måtte jeg bare afprøve. Resultatet ses her:

Nu skal jeg lige finde noget hørlignende stof samt lidt til kanter, da de vistnok skal ende med at blive til en bordløber.

De andre tre har også været flittige. Kirsten har fået færdiggjort en masse UFO'er, Mette fik syet er helt tæppe sammen og Gitte nåede et godt stykke med sammensyningen af et babytæppe til hendes kommende barnebarn.

Dybt koncentrerede Mette, Kirsten og Gitte

Foruden de tre Dresden Plates fik jeg syet nogle blokke sammen til min søsters sengetæppe, optegnet et par julestitcheries samt klippet og applikeret en toilettaske.

Desværre fik jeg ikke fotograferet det hele, men jeg skal nok vise de færdige resultater, når tiden er inde!

Jeg vil lige huske at nævne, at Kirsten og jeg hver morgen travede en lang tur i området. Her kunne vi hilse på disse dejlige venner:


Markerne vrimlede med små grisebasser og deres mødre. Hvor er det dejligt at se de legesyge smågrise boltre sig på markerne i stedet for i små, trange båse!


Det må virkelig være en fornøjelse at bo med så meget natur omkring sig, for lige uden for køkkenvinduet kan Kirsten og Preben hver dag glædes over et væld af gråspurve, der provianterer! Skønt at se!

Næste gang , den 6. december, skal vi alle mødes hos Mette. Det glæder jeg mig til!

4 kommentarer:

 1. Hej Anne Lise
  Det ser og lyder virkelig som nogle rigtig kreative ogdejlige dage ...
  Smukke dresden platter :O)
  og super dejlige grisebasser
  kh♥

  SvarSlet
 2. hvor ser det hyggeligt ud - ak ja, der var også en gang, hvor vi kunne kigge ud på en hel mark med grisemødre og deres børn - og når de gik på besøg hos hinanden . . . .

  SvarSlet
 3. Super billeder af "vore" dyr. De er skønne.
  Ja, selv om vi snakker, kan vi godt få noget fra hånden.
  Tak for dejlige dage.
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 4. Det ser så hyggeligt ud og det ved jeg det er, så jeg er bare ærgelig over, at jeg ikke kunne komme.
  Knus Esther

  SvarSlet