Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

16. marts 2012

MiniCruise til England

Så er vi igen hjemme efter et par dejlige og afslappende dages MiniCruice med DFDS til Colshester i England!

Tirsdag den 13. marts - dagen, hvor min bedre halvdel og jeg kunne fejre 25 årsdagen for vores tosomhed - tog vi af sted, og da vi jo havde noget at fejre, skulle det foregå i topklasse. Vi boede i skibets absolut lækreste omgivelser - se lige her! Og hvor vi nød at blive rigtig forkælet og vartet op. Det var vild luksus!

Champagne var der også!
Et kig til loungen, som lå i direkte forbindelse med vores kahyt
Da vi efter 14 timers sejlads ankom til Harwich, ventede der en bus på os, som skulle transportere os til Colchester, en lille halv times kørsel fra Harwich:

Vores transportmiddel til Colchester
I Colchester havde vi 4 timer til rådighed. Dem brugte vi først i shoppingkvarteret, og bagefter nød vi den smukke slotspark omkring Colchester Castle.

En af de hyggelige butiksstræder i Colchester
Colchester Castle
Da det er første gang, vi har foretaget denne tur, brugte vi meget tid på bare at finde rundt, så vi nåede desværre ikke at besøge museet på slottet. Næste gang - og der bliver helt sikkert en næste gang - kan vi styre meget mere målrettet mod det, vi gerne vil se.

Slotshaven er rigtig flot anlagt, og foråret er nået et godt stykke videre end her i Danmark, for der var allerede blomster over det hele, og gartnerne vi i gang med at "pakke" palmerne ud, som har stået indpakket hele vinteren.

Et af de mange smukke haveanlæg omkring slottet
Så tæt kan man komme på disse små fyre, som der er rigtig mange af i parken
Efter endnu en nats sejlads, ankom vi til Esbjerg torsdag den 15., hvor vi straks kunne sætte os i toget og køre videre til Nyborg.

Da vores søde genbo, Lisbeth, kom hjem fra arbejde, kom hun og overrakte os en buket tillykke-roser! Tusind tak Lisbeth!

En ting er sikker: Fremover bliver det i udvendige kahytter, når vi tager på MiniCruise, som vi jo gør en gang imellem. Ikke nødvendigvis Commodoreklassen, men under ingen omstændigheder de små indelukker uden vinduer!

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det dog lækkert ud Annelise....
  Godt at høre det var sådan en god tur....
  Knus fra Mette
  http://framettesunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Sikke skønne omgivelser at fejre 25 år sammenhold i. Jeg kan godt forstå, at det skal gentages.Ikke i tvivl om, at turen har været god
  Knus Esther

  SvarSlet