Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

9. maj 2013

Så er syrummet pakket ned!

Så er det lige før, vi skal smides ud af vores hus for genhusning, da hele vores boligområde - 98 huse - er i gang med at blive totalrenoveret.

Turen er nu nået til vores række, og de næste 3-4 måneder bor vi i en genhusningsbolig. Heldigvis i et hus magen til vores, så det bliver ikke noget problem, bortset fra, at vi jo vil være omgivet af flyttekasser hele sommeren!

Det er da utroligt, som man savner sin legeplads, når den ikke er tilgængelig!! Heldigvis kan vi se frem til, at når vi kommer hjem fra Grønland, er hele huset flyttet, møblerne sat på plads og der er hængt nye persienner op i hele huset! Så når vi sent om aftenen kommer hjem fra vores rejse, er de ting, vi har brug for, på plads!

- og så glæder jeg mig helt vildt til at besøge det smukke land, hvor min kære søn nu har opholdt sig i mere end et år! Jeg glæder mig endnu mere til at kramme ham, når vi ankommer til lufthavnen i Nuuk!

4 kommentarer:

 1. Ja, jeg glæder mig på dine/jeres vegne.
  Det har været en hård tur.
  Nyd nu Grønland og Jan.
  Mange knus og tanker
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Du har forhåbentlig gemt en nødration af syting ;-) Må I have en helt fantastisk tur til Grønland og din søn.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt for jer at i kommer i en god bolig og ikke i en skotøjsæske, tillykke med den.
  Jeg ønsker jer den bedste tur i dette skønne land. Håber i får mulighed for nogle oplevelsesrige ture og jeg glæder mig vildt til at se billeder og høre om turen når i kommer hjem ...
  Rigtig god tur...
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 4. Det skal jo være galt før det kan blive godt, det lyder vild dejligt med jeres tur til Grønland. Jeg har set billeder der oppe fra da min kollegas datter boet der. En vild flot natur
  Rigtig god tur, måske du vil dele et par billeder jer på blokken ;)
  MVH Lone Morsing

  SvarSlet