Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

10. juni 2013

Vores rejse til Grønland - men først et par dage i København

Endelig mulighed for lidt skriveri på bloggen! Det har været en noget barsk periode med vores genhusningsprojekt, siden vi kom hjem fra Grønland, hvor alt vores bohave var blevet flyttet til det "nye" midlertidige sted.

Vores grønlandstur begyndte med et par dage i København. Skal vi endelig betale togbilletter til hovedstaden, kan vi jo lige så godt nyde et ophold og gøre noget af det, vi så tit snakker om, vi må gøre, når vi kommer derover.

Vi startede hjemmefra ved middagstid søndag den 12. maj, hvor vi som det første indlogerede os på Hotel The Square - et udmærket hotel lige ved Rådhuspladsen.

Vi nåede rigtig meget, de 1 1/2 dage, vi opholdt os i København:

En tur i Tivoli:


Brunch på Café Stella:


Et besøg på Conditoriet La Glace:


Et besøg i Den Blå Planet:


Her fra tog vi metroen direkte til Frederiksberg for at besøge vore gode venner Merete og Nils. Det er altid en fornøjelse at være sammen med den dejlige familie.

Efter en god middag og en hyggelig aften, kunne vi tage tilbage til hotellet for en god nats søvn, inden vi tirsdag morgen skulle tidligt ud i lufthavnen. Nu skulle vi endelig af sted på vores rejse, som vi har set frem til i mange måneder! Sønnike har vi ikke set siden han flyttede alt sit habengut til Nuuk i april 2012, så det bliver skønt at se ham, kramme ham og opleve ham i hans nye omgivelser!
Fortsættelse følger!

2 kommentarer:

 1. Glæder mig til at læse om jeres tur. Første etape lyder skønt.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også :)
  Der må være mange flotte billeder.
  Knus fra Kirsten

  SvarSlet