Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

9. marts 2014

- og så er den ikke en gang rund!

Jeg har lige haft fødselsdag, og sikke en fantastisk fødselsdag det blev - en dag, som jeg ellers bare ville forbigå i stilhed, da den jo ikke var rund!

Det blev der så ikke noget af, for mens jeg sad og kiggede på min computer med en kop morgenkaffe i hånden, blev jeg prikket på skulderen! Mette og hendes mor stod med en pose rundstykker og en brunsviger! Det var noget, de for lang tid siden havde aftalt med Michael, og jeg anede ingenting! Det er da bisset!

Det blev en rigtig hyggelig formiddag og i løbet af dagen kom der fine buketter fra nær og fjern:


Om aftenen kom der yderligere en fin buket tulipaner, som jeg ikke fik taget et foto af.

Fra Michael og min mor fik jeg kontanter, så jeg bl.a. kunne købe denne her, som jeg længe har drømt om - der blev også noget til overs til lommepenge til min forestående tur til Berlin:


Denne dejlige strikkebog fik jeg fra Mette og Karen Marie, men Mette har købt den på nettet, og den nåede ikke at komme hjem til tiden, så den får jeg næste gang, hun kommer til Nyborg:


Her er resten af alle de dejlige gaver, jeg fik:


Det er helt overvældende, så mange, der har tænkt på mig! På Facebook fik jeg næsten 100 lykønskninger foruden de kort, emails og sms'er der kom i løbet af dagen! Så er det jo alligevel dejligt at have fødselsdag, selv om jeg synes, de ligger alige lovligt tæt på hinanden.


8 kommentarer:

 1. Dejligt at høre du havde en god dag. Sikke skønne gaver. Et forsinket tillykke, som du blev snydt for, da jeg var hos Kirsten. Ærgeligt, at vi ikke nåede at ses.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var ærgerligt,at jeg alligevel ikke kunne være hos Kirsten, mens du var der. Det kan vi forhåbnetligt råde bod på næste gang!

   Slet
 2. Gratulerer så mye! Jeg har erfart at når man når en viss alder, så får man blomster. Jeg har fødselsdag i februar, og da er tulipanene nettopp kommet, så da får jeg det. Men tenk å få penger til ny symaskin, da. Heldig er du!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg føler mig også heldig, at jeg har fået den lækre symaskine, og blomster er jo altid dejlige at få.

   Slet
 3. Ja mig undre det ikke. Du er så dejlig en person, så det fortjener du da....
  Knus og på gensyn i morgen
  Mette

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødseldagen... og de særdeles anvendelige gaver!
  Sikke mange projekter der nu ligger og lokker...
  God tur til Berlin. Hvad skal du ned og se? Jeg har været der et par gange og er overrasket over byens tilbud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig før været i Berlin, så jeg glæder mig rigtig meget. Jeg har en del bøger og anbefalinger fra andre, der har besøgt Berlin, liggende. Det skal jeg lige have grundigt studeret for at finde ud af, hvad jeg helst vil se. Der er jo kun 2-3 dage til rådighed, så jeg tror, vi må prioritere!

   Slet