Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

13. marts 2014

Sikke meget jeg fik lært!

Så har jeg lige haft et par dejlige dage sammen med Kirsten, den tidligere ejer af min nye symaskine. Sikke meget jeg fik lært, så nu kører det bare derudad. Selvfølgelig er der rigtig meget, jeg ikke kender endnu, men det mest nødvendige har jeg styr på - tror jeg da!

Jeg kørte til Fåborg mandag morgen, hvor Kirsten holdt og ventede, da bussen ankom. Da vi ankom til Jordløse, var Mette, Helle og Gitte også ankommet og vi gik straks i gang med at stille symaskinerne op. Dvs. Gitte havde ikke sin med, da hun skulle undervise Mette i at lave en mappe til alle hendes usb-nøgler til hendes nye broderimaskine.

Her er det færdige resultat:


Kirsten havde øvet sig med rundsyningsapparatet:


- og nu skulle Gitte lære hende at sy lynlåsen i, så det kunne blive til en lille pung:


Helle arbejdede koncentreret med sine convergenses:


Jeg gik i gang med en valmuetaske efter et mønster, jeg har købt hos Patchworkkælderen i Kolding. Jeg har dog kun brugt applikationsmønsteret og sidepanelerne fra opskriften. Resten er fri fantasi.

Da Helles mand kom og hentede hende om aftenen, havde han denne orkide med til Kirsten. Den var helt fantastisk smuk. Det er da helt utroligt, at blomster kan se sådan ud - og så er farvegengivelsen slet ikke korrekt, for blomsterne har en helt unik lilla farve, så de ligner det blødeste fløjl:


Næste dag var Kirsten og jeg alene, og Kirsten syede hele dagen på sit spændende tæppe, som hun her er i gang med at sætte op på sin designvæg:


Jeg syede hele dagen på min taske, hvor jeg afprøvede mange teknikker på symaskinen. Nogle af tingene kræver en del øvelse, men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag, så rutinen skal nok komme efterhånden. Jeg viser først et foto af tasken, når den er helt færdig, og jeg kan lige så godt advare med det samme: Den er absolut ikke perfekt!!

Onsdag formiddag pakkede vi sammen, og Kirsten kørte mig til Nyborg med alt mit grej og den tunge symaskine. Vi skulle dog først lige et smut omkring Ørbæk til Patchwork Gården, hvor Kirsten fik købt lidt mere isoleringsmateriale til syrummet! Mit indkøb var mere beskedent, for det blev kun til 2 FQ's fra tilbudskassen!

Efter en let frokost hos os, vendte Kirsten næsen mod Svendborg, hvor hun skulle besøge en bekendt på sygehuset.

Endnu et par dejlige dage sammen med skønne quinder i Kirstens gæstfrie hjem!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med din nye symaskine. Det kan jeg kun sige ja til, det er skønt at besøge Kirsten og Preben. Et glædeligt gensyn, med projekterne fra om lørdagen, som er kommet videre. hold da op, hvor Kirsten er kommet langt, med sit tæppe, fra bagsædet i min bil.
    Knus fra Esther

    SvarSlet
  2. Ja, I er skønne at være sammen med.
    Knus

    SvarSlet