Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

3. januar 2015

Godt nytår 2015!

Så er vi allerede nået til år 2015! Tiden løber så hurtigt, at man næsten ikke kan følge med! Det er da virkelig ikke ret længe siden, mine børn var små, og nu er den ene af mine sønner endda bedstefar og jeg dermed oldemor! Ufatteligt, men alligevel dejligt at få lov til at se både børn, børnebørn og oldebørn vokse op! Det er en gave.

Juleaften, som blev fejret her hos os i år, blev en rigtig dejlig oplevelse sammen med yngstesønnen og hans familie, samt Mette, mit ældste barnebarn og hendes mor. En skøn aften, hvor vi dog savnede ældstesønnen, som jo bor i Grønland.

Overgangen til det nye år - altså nytårsaften - blev den kedeligste, jeg nogensinde har oplevet!

Det begyndte 3. juledag med voldsom hovedpine, feber og total energiløshed. Nytårsaften havde vi heldigvis besluttet os for bare at være os to, og heldigvis for det, for kl. 22.00 måtte jeg sige godnat og tak for i år! Jeg oplevede hverken rådhusklokker eller synet af det flotte fyrværkeri over Nyborg.

Elendigheden fortsatte, og ved besøg hos lægen blev det konstateret, at jeg havde raget en kraftig pandehulebetændelse til mig. Så tro pokker, jeg har så voldsom en hovedpine!

Det skulle nu gerne blive bedre i løbet af et par dage på penicillin, så julepynten kan blive fjernet og huset gjort rent, så en normal dagligdag igen kan indfinde sig.

Som de andre år har jeg lavet en collage over, hvad der er blevet produceret i 2014:


Det er mest småting, det er blevet til, men et enkelt tæppe har jeg da kunnet glæde min bedre halvdel med! Der har også været gang i strikkeriet, og det kommer jo nok til at fortsætte i 2015, idet familien får endnu et nyt medlem. Min nevø Daniel og hans kæreste Patrycja venter barn til Sct. Hans!

Tak for mange dejlige kommentarer i det forgangne år. Forhåbentlig finder endnu flere vej til min blog i det nye!

GODT NYTÅR!

8 kommentarer:

 1. Jamen dog... det kan da kun gå fremad.... Godt nytår og god bedring.
  2015 har jo allerede noget at byde på med en lille ny verdensborger.

  SvarSlet
 2. God bedring og tillykke med din fine nye titel, samt et godt helsebringende nytår.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Esther! Ja, nu skal der strikkes babytøj igen, lige som jeg strikkede store mængder, da min bror og svigerinde fik Daniel.

   Slet
 3. God bedring, og godt Nytår. Håber vi ses på tirsdag.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten! Vi ses helt sikkert på tirsdag!

   Slet
 4. God bedring. Jeg har også bihulebetennelse, og det er ikke godt! Jeg tar Rinexin, som er slimløsende tabletter. Jeg synes de hjelper godt. Du har laget mye fint i 2014. Jeg ser at du bruker en del norske mønster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have!
   Jeg kan rigtig godt lide de norske mønstre og er da også medlem af Koftegruppen på Facebook, bare for at se alle de fantastiske mønstre!

   Slet