Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

28. april 2015

5 skønne dage ved Vesterhavet

Min søster, Susanne, havde mulighed for at låne et sommerhus, så i 5 dage nød hun og jeg nogle fantastisk dejlige dage i hinandens selskab.

Bare det at være sammen os to alene var en pragtfuld oplevelse. Vi fik travet nogle gode ture på den vindblæste strand langs med Vesterhavet:

På vej over klitten
Blå himmel, bølger og marehalm
Klar til en god travetur
Der er plantet nyt marehalm til at holde på sandet
Udsigt over sommerhusområdet
Vi fik også oset lidt rundt i tøjforretningerne i Ringkøbing og Varde, fik lavet noget lækkert mad, men slappede også af med den medbragte bog og strikketøj!
Da vi kom tilbage til Kolding, havde Trine inviteret til frokost, og vi hyggede lidt sammen med Susannes 2 lækre børnebørn Freya og Adam, inden vi igen tog hjem til Susanne, hvor jeg skulle blive til næste dag, for så at lade DSB bringe mig hjem til Nyborg.


Tak til både Trine og Ditte for god forplejning før og efter turen, og en særlig tak til Susanne for de dejlige dage. Det er ikke første gang, vi to har været alene af sted nogle dage, og jeg tror, vi begge nyder det i fulde drag!

3 kommentarer:

 1. Vesterhavet er altid god for en ferie... uanset årstid. Vildt vinterveje og mildt sommersolskin... Eller en god blæsevejrstur ...
  Dejlige billeder.Og så har du jo været i godt selskab!

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, Anne! Og godt selskab kan man jo aldrig få for meget af!

   Slet
 2. Du er super heldig, at have din søster. Bare nyd det. Skønne billeder.
  Knus

  SvarSlet