Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

11. juni 2015

Maratonsyning og flere rejsemapper . . . .

På maratongruppens månedlige sydag, som var i tirsdags, arbejdede vi denne gang alle 4 med samme projekt - en rejsemappe magen til den, som jeg allerede havde lavet et par stykker af i forvejen.

Da flere har udtrykt ønske om sådan en, har jeg nu syet 4. Nr. 2 er magen til nr. 3, og den er allerede afleveret til modtageren.

Rejsemappe nr. 3 og 4 (nr. 3 blev "venstrehåndet")


Det er faktisk rigtig sjovt at arbejde på samme slags projekt, i stedet for bare at sidde med hver sit individuelle sytøj, så det blev vi enige om, at det må prøves igen en anden gang.

Der bliver regnet ud, målt op og skåret til i dybeste koncentration, og jeg gjorde mit bedste for at vejlede efter mine egne erfaringer:


- men der var også masser af snak og råhygge. Eftermiddagskaffe på terrassen:


4 glade syveninder:

Der blev desværre ingen fotos af de andres rejsemapper, da ingen nåede at blive helt færdige - det blev min heller ikke. Det er den i lilla farver, og den er også først blevet færdig efterfølgende.

5 kommentarer:

 1. Ja, vi havde det rigtig hyggeligt. Min er også helt færdig :) tak for hjælpen. Knus

  SvarSlet
 2. Dejligt med sådan en fællesfornøjelse omkring patchworkprojekterne.
  De er altså også pæne dine rejsemapper... begynder du snart at tage mod bestillinger?

  SvarSlet
 3. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlet