Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

1. juni 2015

Ikke det store......

Her er lidt stille på min blog for øjeblikket, men i ventetiden, indtil lysten og inspirationen til at skrive, vender tilbage, vil jeg lige vise denne lille rejsemappe, jeg har lavet til min forestående rejse til Grønland:Fremover skulle der gerne være styr på pas og alle andre rejsepapirer. Mønsteret er fra det norske quilteblad My Quilt.

8 kommentarer:

 1. Den er smart, så er der samling på alle papirene.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg brug for, så jeg ikke hele tiden skal tænke på, om de ligger, så de er nemme at få fat på!

   Slet
 2. Hvor er den smuk! Der er simpelthen rat at have samling på papirer mm. Men jeg synes efterhånden, det er blevet så digitalt, at jeg har passet i hånden hele vejen igennem systemet! For så at samle det hele når vi ar landet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Som jeg skrev til Esther, så ved jeg med mig selv, at jeg har styr på det hele, og at alt ligger på et sted, som jeg ikke glemmer, hvor er (det sker nemlig)!

   Slet
 3. Hvor mange har du så nået? :) Jeg må også igang, men skal først bruge den til september. Så jeg har god tid.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i gang med nr. 3 og 4! Så gider jeg vist heller ikke lave flere i denne omgang, men det passer lige til 2 fødselsdagsgaver til to, som jeg ved gerne vil have dem!

   Slet
  2. Sådan en vil jeg ha lavet. Kunne ikke nå det til denne gang, men vil være forberedt til næste tur ...
   Den er så fin ...
   Kram fra mig

   Slet
  3. Det kan jeg godt forstå, Mette. For mig vil det i hvert fald være en tryghed at have det hele på et sted, så man ikke skal lede i en masse lommer eller tasker, fordi man har glemt, hvor man har lagt rejsedokumenterne!

   Slet