Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

11. august 2015

Flere fisketure og sejlads mellem øerne......

Nu har jeg næsten været hjemme i Danmark i en uge, og der mangler endnu nogle af de planlagte indlæg i min blog. De vil komme efterhånden, da de for mig fungerer som en slags dagbog over mit ophold i Grønland.

En af dagene hang skyerne lavt over Qinngorput og Malenebugten - og vi blev enige om, at det måtte være ideelt fiskevejr, og at Kobberfjorden måtte være det rette sted til at fange nogle torsk. Som sagt, så gjort:


Det tog ikke mange minutter at hale en god portion i land -


- og så behøver man vist ikke gætte på, hvad aftensmaden bestod af den dag:


Den sidste lørdag, inden jeg skulle rejse hjem igen, var vejret igen helt fantastisk, og denne gang ville vi prøve, om det skulle være muligt at fange ørreder i Ugpikbugten. Her forlader vi bådehavnen med Nuuks nye svømmehal i baggrunden:Vi kunne se masser ørreder i det forholdsvis lave vand ved udmundingen af elven, men ingen gad bide på den dag, selv om både Jan og jeg ihærdigt forsøgte:


I Grønland har de også brandmænd:


Efter et stykke tid opgav vi og besluttede os for at sejle rundt mellem de mange øer i håb om, måske at støde på en hval eller en sæl. Vi så dog ingen af delene, men til gengæld en masse fantastisk natur og blikstille vand:

Øen var fyldt med måger
Sermitsiaq med Nuuk i forgrunden
Den dag kom menuen så ikke til at bestå af fisk, men sådan en gang kylling på dåse er nu heller ikke at foragte. Det var supergodt og helt sikkert noget, jeg skal prøve at lave:

5 kommentarer:

 1. Tak for de fine billeder og for den tilhørende historie...
  Dejligt at følge med på din tur
  Knus fra Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Mette. Som du kan læse i indlægget, fungerer min blog også lidt som en dagbog for min fantastiske ferie!
   Ses snart! Knus

   Slet
 2. Tak for turen. Skønne billeder. Jeg suger dem til mig!

  SvarSlet
 3. Hvor er der smukt. Tak fordi du deler den skønne natur og dine oplevelser med os. Det med kyllingen så fiks ud, det må jeg høre om engang
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 4. Skønne billeder. Godt du fik en super tur. :) Knus

  SvarSlet