Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

10. marts 2016

Poncho "Carla"

Det er gået lidt trægt med skriveriet i længere tid, og på patchworkfronten er det heller ikke blevet til det helt store, idet en stor del af mit syværelse har været pakket ned, så sønnike kunne låne værelset, mens han var hjemme på besøg fra Grønland.

Det har derfor været strikketøjet, der har været mest fremme, men alligevel er det ikke blevet til det helt store, da der er foregået så mange andre ting, men nu er han sendt godt hjem til det kolde nord igen, og det er blevet hverdag.

Til jul fik jeg som værtindegave et strikkekit til "Carlaponchoen" fra Hanne Larsen Strik. Et kit som længe har stået på ønskesedlen. Nu er den så færdigstrikket, og dette blev resultatet:


Inden jeg nu kan få strikket mit vikingesjal færdigt, har jeg lige et "Doodle"-projekt til min søster, jeg skal have færdigt. Jeg var jo så heldig at vinde strikkekittet til tørklædet fra Holst Garn, og da min søster så det, ønskede hun sig også sådan et. Hun strikker ikke selv, så jeg forærede hende kittet i fødselsdagsgave med lovning om at strikke det. Det bliver denne gang i den blå/grå farveskala, som passer perfekt til hende.

Nu er jeg gået i gang, men da det forhåbentlig snart bliver forår, får hun jo nok ikke brug for det før næste vinter.

7 kommentarer:

 1. Det må have været skønt at have sønne hjemme. Flot poncho, du kan bare det med strikkepindene. Du kommer nok igang igen, nu hvor det er blevet hverdag. Hvornår tager du selv nordpå igen ?
  Knus fra Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Esther, jeg kunne rejse med det samme, men desværre tillader økonomien ikke så hyppige rejser til Grønland, så der går nok lige et stykke tid.
   Knus, Annelise

   Slet
 2. Pokkers også at det er så DYRT at komme til Grønland. Vi kunne pakke kuffert på no time og komme af sted ellers!
  Ponchoen er så flot. Smukt grafisk udtryk,
  Doodle er også fin... nu er du jo i træning til mønstret. Håber søster ikke får brug for det før til efteråret!!!
  Nu længes vi efter lune dage....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de fine ord, Anne. Jeg håber, jeg bliver glad for den, for jeg har aldrig før brugt poncho.

   Slet
 3. Hvor er den blevet fin og en kærlighed til søster at strikke til hende. Dejligt at i har det så godt i 2 hygge tøser ...
  Glæder mig til vi snart ses igen
  Knus ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så rigeligt gengældt, Mette!
   Jeg glæder mig også, og nu er der jo ikke så længe til, som det har været!
   Knus....

   Slet
 4. Hej
  Kan du lægge opskriften op, så vi andre måske kan prøve at strikke ponchoen. Den er virkelig flot og et flot stykke arbejde du har lavet
  MVH
  Annie

  SvarSlet