Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

13. marts 2016

Jeg har været i fængsel.......

Ja, ikke fordi jeg har gjort noget ulovligt, men fordi jeg i går besøgte krimimessen i Horsens gamle Statsfængsel sammen med mit også krimiinteresserede barnebarn Mette!

Jeg har besøgt messen en enkelt gang tidligere for nogle år siden, og jeg skal da love for, arrangementet er blevet noget større end dengang.

Kultur- og Kirkeminister Bertel holdt åbningstalen, og bagefter blev han interviewet til TV2:


Her er Mette - allerede med posen fyldt godt op af erhvervede goodies:


Mit første køb var bind 1 og 2 af A.J Kazinskis bøger, og de to herrer signerede begge eksemplarer:


Udenfor have Sara Blædel, parkeret sin rustvogn, som symbol på hendes nyeste bog, som udkommer senere på året:


Af to grunde måtte vi selvfølgelig besøge Kim Juul og Pernille Boelskovs stand. 1) De er begge en del af Mettes afgangsprojekt om selvudgivende forfattere. Et projekt, der gerne den 8. april skulle udmunde i titlen som cand.mag i international kommunikation og markedsføring. 2) Jeg er netop i gang med at læse Kim Juuls første bog "I et vægtløst sekund", som foregår her i Nyborg. Den er rigtig sjov at læse, idet man gennem bogen nøjagtigt kan følge med i, hvor tingene foregår, selv om nogle af navnene er ændret.Pernille Boelskov interviewes her til TV2:


- og selvfølgelig måtte jeg eje Pernilles første bog, "Granitgraven", som foregår på Bornholm - naturligvis signeret af forfatteren selv:


Vi måtte også lige høre Jesper Stein fortælle om sine bøger, så jeg kunne blive lidt klogere på, hvad jeg indtil nu er gået glip af, da jeg endnu ikke har læst hans bøger:


Gratis bøger var der også, bl.a. fik alle besøgende et eksemplar af Elsebeth Egholms bog "Kød og Blod" - dog ikke signeret:


- og på standen, hvor Martin Jens bøger blev præsenteret, lå dette gratis eksemplar af "Kongens Hunde", og da mesteren selv var på standen, lykkedes det mig også at få den signeret:


Da Kim Juul også er musiker, indeholder hans sidst udkomne bog en masse "musik", og som afslutning på dagen gav Kim og 3 (ja, sådan hedder bandet) en lille koncert, hvor sangene blev fremført:


Det var rigtig godt, og en dejlig afslutning på en spændende dag sammen med Mette! Og som om det ikke var nok, havde Mette en gave med til mig fra sin mor, nemlig bogen "Kalak" af Kim Leine, som jeg længe har ønsket mig, og yderligere med den allersødeste hilsen, som gjorde mig dybt rørt og rigtig glad:


Åh, hvor jeg glæder mig til at læse den og få et indblik i Kim Leines opvækst i Grønland, som har været alt andet end en dans på roser.

Sikke en spændende, men også en lidt hård dag, hvor der blev sat ansigter på rigtig mange af både kendte og ukendte forfattere til nogle af de mange spændende kriminalromaner, som er så populære netop nu.

Hjemturen med DSB var knap så spændende, da der var store forsinkelser på grund af sporarbejde. Så det var en kold fornøjelse at stå på perronen i Horsens og vente i næste en time, inden turen igen kunne gå mod Nyborg.

Jeg glæder mig til næste år, for der er overhovedet ingen tvivl om, at succes'en skal gentages! Til den tid er jeg forhåbentlig kommet igennem alle de nyerhvervede bøger og helst en del af de mange, jeg har liggende, og som jeg endnu ikke har fået læst!

8 kommentarer:

 1. Du milde det lyder spændende med krimimesse. Jeg har lige læst En hellig alliance at A. J. Kazinski, supergod, det er Kongens hunde af Martin Jensen også. Og alle de signering, som I fik samlet.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så må du da bare komme til Horsens næste år! Kan man lide genren, er det super spændende!

   Slet
 2. Hvor spændende. Dejligt med vitaminer til hjernen ....
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Ja, nogen gange er man jo heldig, ikkesandt?

   Slet
 4. Sikke en hyggelig uhyggelig tur! Jeg læser meget lidt, desværre. Og slet ikke krimier; jeg brygger videre og kan ikke lægge det fra mig...
  Så jeg holder mig til strikkefagbøger! Ser frem til at kigge litteratur og gramse garn på Håndarbejdsmessen i Middelfart! Ses vi? Jeg kommer fredag formiddag sammen med Gitte; vores forårstur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker en god krimi med et godt plot! Ikke hvad som helst, men noget, hvor sproget er godt, for det er der rigtig stor forskel på!
   Desværre kom jeg ikke til Middelfart i År, da jeg først kom hjem her søndag eftermiddag fra familiebesøg i Sønderborg og Kolding. Håber I har hygget jer, og at dankortet ikke er blevet slidt helt op!

   Slet