Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

24. august 2009

Så er en ny quiltesæson skudt igang!

I dag startede efterårssæsonen i min quiltegruppe Danehofquilterne. Det var dejligt at mødes med alle de søde sydamer igen. 2 af medlemmerne meldte sig desværre ud - den ene p.g.a. for meget arbejde og den anden, fordi hun havde så mange jern i ilden, at hun valgte at prioritere sin tid på andre gøremål end patchwork. Udmeldelserne er nu ikke noget problem, for der er konstant venteliste, da vi desværre ikke har plads til mere end 30. Heldigvis er der så 2 andre, der bliver glade.

Sidstnævnte efterlod sig en kasse med en masse små stofrester - flest små firkanter, som de der havde lyst, frit kunne forsyne sig med. Der var ikke meget tilbage, da alle interesserede havde haft fingrene i bunken ;-)


En enkelt havde et flot færdigsyet projekt med, som højlydt blev beundret. Et meget, meget smukt tæppe i nogle dejlige farver:

Det var virkelig dejligt at komme i gang igen, og vi syr hver mandag eftermiddag fra kl. 14.00-17.00 frem til juleferien, hvor vi så efter nytår starter op på forårssæsonen 2010.

Næste mandag kommer der en underviser fra den lokale husflidsforening for at lære os lidt om farver. Det har været et stort ønske i lang tid fra en del af medlemmerne, og det er nu endelig lykkedes vores bestyrelse at finde en underviser, som forhåbentlig kan gøre os lidt klogere på farvernes egenskaber og muligheder. Det bliver spændende at se, hvad hun har med til os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar