Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

1. oktober 2009

1. oktober i haven

Så har vi nået oktober måned, og efteråret har meldt sin ankomst. For vores vedkommende har det været en forrygende sommer med masser af dejlige badedage i Storebælts bølger.

Da vi jo begge er vinterbadere, har vi selvfølgelig også været i vandet i dag, og det er da fantastisk, at vandtemperaturen stadig holder næsten 14 grader - herligt!

Det meste af dagen har jeg været i haven. Jordbærbeddet skulle kulegraves, og de nye stiklinger sættes. Gæt så lige, hvad vi fik til dessert i dag - friskplukkede jordbær - hele 3 stk. til hver. Det er altså lidt sjovt at kunne pukke jordbær den 1. oktober!


Selv om det nu er efterår, står haven stadig i sin fulde farvepragt, så tiden er endnu ikke inde til at gøre haven efterårsklar.

Prøv at se min Fuchsia og så de små pinkfarvede sommerblomster, som jeg ikke ved, hvad hedder:


Efteråret er nu også en dejlig årstid med alle de skønne farver i naturen. Det er da et skønt syn, som skal nydes mest muligt. Når først nattefrosten sætter ind, forsvinder blomsterne hurtigt og træer, og buske bliver brune og kedelige. Men så kan vi jo glæde os til næste forår, når det hele begynder at boble og spire igen.

2 kommentarer:

  1. Jordbær i oktober, hvad har du gødt de planter med.
    Hvor er den smuk, din fucksia og din sommerblomster i flok.
    Hilsen Esther

    SvarSlet
  2. Det er vist bare et af naturens luner, Esther - klimaforandringer kalder de kloge det vist!

    SvarSlet