Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

26. oktober 2009

Mandag eftermiddag hos Danehofquilterne

Hver mandag eftermiddag fra kl. 14-17 tilbringer jeg i et håndarbejdslokale på den lokale Birkhovedskole sammen med de andre søde quiltedamer fra Danehofquilterne.

Vi hygger os med hver vores patchworkprojekt, drikker kaffe og synger et par sange fra vores dertil fremstillede sangmapper.Nina har lige været en tur i USA, så hun kom hjem med kufferten fyldt med en masse uundværligt quiltegrej samt en del dejligt stof. Hun har denne gang været noget mere beskeden i sit stofindkøb i forhold til for et par år siden, hvor hun kom hjem med 16 kg stof! Det er jo særdeles fristende at købe stort ind derovre, hvor priserne kun er en brøkdel af, hvad de er her i Danmark!

Her er nogle af lækkerierne lagt frem til beskuelse og beundring:

I dag var der også et par af damerne der havde lidt færdigt arbejde at fremvise.

Ritas søde applikerede top til et vægtæppe med "skæve huse", som er designet af Linette Jacobsen, og som nu bare mangler quiltning og lukkekant:- samt Grethes flotte slumretæppe med kinesiske lamper:Jeg har nu været medlem af Danehofquilterne i 5 år, og jeg jeg glæder mig stadig til hver uge, når det igen bliver mandag eftermiddag!

2 kommentarer:

  1. Jeg sidder og bliver helt misundelig på dig Annelise, hvor må det være skønt at have sådan en dejlig gruppe, at mødes med hver uge, istedet for bare 1 gang om måneden.
    Hilsen Esther

    SvarSlet
  2. Jeg synes også, det er godt at mødes en gang om ugen. Det giver god inspiration, og vi lærer hinanden meget bedre at kende.
    Hvad med at foreslå det i din gruppe?

    SvarSlet