Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

16. november 2009

Storindkøb

I vores lokale ugeavis var der en annonce fra Dansk Factory Outlet i Langeskov - en discountforretning, der opkøber lagre rundt omkring og videresælger til spotpriser.

De reklamerede bl.a. med billigt stof - også patchworkstof. Jeg havde ikke rigtig tiltro til, at stofferne var specielt gode da alle kostede 100 kr. kiloet uanset kvalitet. Det ville i gennemsnit svare til en meterpris på ca. 12 kr.!

Det lød næsten for godt til at være sandt, men nu gjalt det under alle omstændigheder om at være hurtig, for det kunne da godt gå hen og blive et tilløbsstykke.

Jeg fik dog først lejlighed til at komme derud efter ca. en uge, og jeg kunne godt se, der var svundet godt i rullerne, men hvilket slaraffenland det stadig viste sig at være! Hylde efter hylde med de lækreste patchworkstoffer.

Se her, hvad der var landet i min pose, da jeg forlod forretningen:


Man skulle selv skære i de længder, man ønskede, og der stod en vægt på bordet, så man selv kunne veje sig frem til, hvad den hurtigt voksende bunke ville koste!

Jeg stoppede ved 339,50 kr. - men så havde jeg også fået klippet omkring 28 meter. Nogle af stykkerne nøjedes jeg med en enkelt meter af, mens jeg skar tre meter af andre. Billigere kan det vist ikke gøres!

Jeg skal derud med en veninde på onsdag, for de sælger også alt muligt i beklædning, strikkegarn og meget andet. Det bliver spændende, om der stadig er noget patchworkstof tilbage, for så kunne det da godt hænde, at der smuttede et par meter med ned i posen igen.

4 kommentarer:

 1. Det er da helt utroligt - det plejer aldrig at være rigtigt patchworkstof når det er rigtig billigt.
  Tillykke med købet.

  SvarSlet
 2. Hvor lækkert......det er sørme billigt...ærgeligt jeg har stofkøbeforbud, fordi jeg snart ikke har plads til mere *ggg*

  SvarSlet
 3. Tak skal I have, begge to!

  Helle, du må inddrage dagligstuen til syrum - der er ikke andet at gøre *GGG*

  SvarSlet
 4. Ja hvem der boede i nærheden af sådan en butik, øv øv øv.

  SvarSlet