Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

2. november 2009

Mandag igen

Så har der igen været syeftermiddag hos Danehofquilterne. Denne gang havde Elna et par færdige projekter med. Bl.a. dette flotte tæppe i blåt og fuchsia:- samt en rigtig sød julekurv syet af sekskanter:Jeg skal selv til at have et nyt håndsyningsprojekt i gang, og jeg elsker at sy så småt som muligt.

Da jeg fik en masse bittesmå stykker fraklip fra Connies blomstertæppe, hvor farverne er holdt i grøn, lilla, pink, passede det så fint, at stykkerne kunne skæres til i 3 x 3 cm. De første papstykker blev klippet 1½ x 1½ cm, så nu er en god bunke tilklippede stoffer klar til at blive riet på pap.

 

Projektet skal gerne en gang med tiden ende med at blive en lille quilt på ca. 60 x 60 cm. Mønsteret skal være Irish Chain, som er et af mine favoritmønstre.

2 kommentarer:

 1. Det er synd vi ikke bor i nærheden af hinanden,så du kunne få mit fraklip, der passer til papper mindre end 3*3 cm, som er det mindste jeg syr i.
  Det er flotte ting I får syet hos Danehof quilterne.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Ja, der er jo lidt langt til Hadsten fra Nyborg *SS*
  Det er rigtig mange dygtige damer i Danehofquilterne. Hvis du har lyst til at se billeder fra vores udstilling i 2007, så tag et kig på www.danehofquilterne.dk.
  Vi afholder udstilling igen den sidste weekend i februar.
  Hilsen Annelise

  SvarSlet