Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

30. august 2010

En barsk start på livet

Fra lille Nana blev født den 29. juli og 14 dage frem var alt i skønneste orden, og de nybagte forældre kunne nyde deres dejlige lille prinsesse i fulde drag.

Så blev det ved et rent tilfælde opdaget, at hun, uden man var klar over det, var født med en alvorlig hjertefejl, som havde kostet hende livet inden få dage, hvis ikke det var blevet opdaget og hun var kommet i behandling - bare tanken om, at sådan noget ikke bliver opdaget, giver mig kuldegysninger, men hjertefejl undersøger man åbenbart ikke for - eller det kan man måske ikke.

Hun blev da også omgående med fuld udrykning og politieskorte kørt til Skejbys Sygehus, hvor hun blev hasteopereret.

Operationen gik godt, og efter en uge var de hjemme igen, og håbede så på, at nu skulle det bare gå fremad, men nej - der gik stafylokokker i såret, og for et par dage siden, måtte de af sted til Skejby igen og atter en gang måtte det lille væsen på operationsbordet!

Yderligere 3 gange har hun været lagt i narkose for at få renset såret, så nu går der omkring 14 dage, inden de kan komme hjem igen - forhåbentlig denne gang uden problemer.

Det er en hård start for det lille nyt liv, og også for de unge forældre, men Nana er en sej baby, så hun skal nok komme sig, men det er jo ikke ligefrem sådan en start man regner med for sit ønskebarn. Forhåbentlig kan de snart langt om længe få et helt normalt liv og nyde forældrerollen for så dejlig en lille pige.

8 kommentarer:

 1. Åh - jeg føler med forældrene og sender dem de bedste ønsker. Vi er selv forældre til et hjertebarn og hendes start ligner lidt Nanas. I dag er hun 9 år - er blevet opereret 3 gange med åben operation og 4 gange gennem kateder. Jeg er frivillig rådgivende pårørende gennem børneklubben i Hjerteforeningen og kommer jævnligt på Riget og taler med de indlagte forældre. Hvis forældrene har brug for at snakke, så kan jeg i en mail oplyse mit telefonnummer, derudover kan de se Ulrikkes historie på www.truncus.dk . Det er vigtigt at se, at der er lys for enden af tunellen...

  SvarSlet
 2. Det er da en gyser du her fortæller - godt det blev opdaget i tide så hun kunne blive opereret. Varme tanker og gode ønsker sendes til de hårdt prøvede forældre. Hilsen Jette

  SvarSlet
 3. Å nej, stakkels lille pus. Sender varme tanker til Nana og hele familien, håber at det nu går fremad.

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres søde kommentarer.

  Marie, jeg lader dit tilbud gå videre til forældrene.

  Det går langsomt fremad med hende, og det ser ud til, at de har fået bugt med bakterierne.

  SvarSlet
 5. Ja, det kan ikke blive barskere. Jeg sender alle mine gode ønsker for det lille pus kan komme sig og blive frisk.
  Hilsen Esther, med ønske om god bedring

  SvarSlet
 6. Jeg ved at I er en stærk familie Det skal I nok klare. Bare vent den lille skat skal nok rejse sig

  SvarSlet
 7. uh ha sikken en start i livet for det lille pus...jeg håber hun er en sejlivet lille pige der er livsstærk.

  Ps. din lille sytaske blev nu rigtig sød og glæder mig til at se dit db weddingring project skride frem.

  SvarSlet
 8. Også tak for kommentarerne til jer andre!

  Nana kommer sig fint, og de regner med at komme hjem sidst på ugen. Så håber vi, de unge forældre endelig bare kan nyde deres lille guldklump!

  SvarSlet