Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

15. november 2010

Danehofquilternes juletur

I formiddags kørte en bus fuld med forventningsfulde quiltere - 53 stk. - over Storebæltsbroen med kurs mod Kirstens Quilt i Hedehusene på Danehofquilternes årlige juleudflugt.

Planen var, at vi først skulle besøge Kirstens butik, hvor vi også skulle spise frokost. Kirsten havde sørget for smørrebrød til os, som var bestilt i forvejen, og der var kaffe og kage til alle.

Det blev en dejlig oplevelse. Det er jo ikke alle butikker, der kan klare så mange besøgende på en gang, men her var masser af plads samt hurtig og venlig betjening af Kirsten, hendes mand samt hendes hjælper, Lone.

Jeg tror, de fleste svingede dankortet heftigt, for butikken var et sandt eldorado af skønne stoffer, bøger og tilbehør!

Jeg fik da også købt en stor, lækker Olfa skæreplade på 60 x 90 cm samt en lille drejelig Fiskars skæreplade til at trimme små blokke på. Hjemmefra havde jeg planlagt, at jeg også skulle købe en Omnigrid lineal 31,5cm x 31,5 cm, men den havde Kirsten udelukkende i inch, og jeg ønsker den i cm. Den må jeg så finde på et andet tidspunkt.Efter et par dejlige timer hos Kirstens Quilt, kørte vi til Sorø for at besøge Sy & Rens. Et besøg her er efterhånden blevet en tradition. Det var ellers ikke meningen, vi skulle have været der i år, da vi altid kun besøger en enkelt butik på vores juletur. Planen var, at vi ville se Roskilde Domkirke, men det blev aflyst i sidste øjeblik, da vi ikke havde taget højde for, at rundvisning i kirken er lukket om mandagen.

Selv om det var butik nr. 2 vi besøgte, blev der alligevel handlet rundhåndet ind af de mange fristelser. For mit vedkommende blev det nu kun til et lille stykke sortmeleret stof og 2 ruller sytråd!

Efter en kop kaffe i de private gemakker, som var festligt pyntet op, kørte bussen ved 16-tiden retur mod Nyborg.

Turen over Storebæltsbroen var ubeskriveligt smuk. En fantastisk solnedgang på en næsten skyfri himmel:Godt trætte efter de mange indtryk, kunne vi nu læne os tilbage og nyde den dejlige udsigt, og præcis kl. 17.00 kunne vi sige farvel til hinanden med tak for en dejlig dag!

2 kommentarer:

  1. Det lyder til at have været en rigtig lækker tur I har været på.
    Dejligt at komme lidt væk fra øen og se hvad de andre har at byde på af fristelser.

    SvarSlet
  2. Ærgerligt, at jeg ikke vidste, at du kom til "djæveløen" - så kunne jeg have planlagt at komme forbi . . . .
    Kirsten har jo fantastisk mange bøger og stoffer - og Sy og Rens er den hyggeligste butik, fuld af fristelser . . .

    SvarSlet