Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

23. december 2010

Snekaos og ændrede juleplaner

Jeg havde sådan glædet mig til at være sammen med mine børn og børnebørn juleaften, men den plan må vi desværre se gå i vasken! Vi skulle være kørt til Djursland i morgen formiddag, men her til morgen afbestilte vi den bil, vi havde lejet, for det ville være med livet som indsats at køre de ialt 450 km i den snestorm, der lige nu hærger Fyn! Vi skulle nemlig være kørt hjem igen julenat!

Det er rigtig træls, og jeg er utroligt ked af det, men det er vel det, man kalder force majeure, så der er ikke noget at gøre ved det. Vi må jo holde en erstatningsjuleaften, når dette kaos er overstået!


Alle taler om global opvarmning, men hvor pokker er den, når man har brug for den?? (en vittighed, jeg læste forleden dag, men den er jo meget apropos lige nu).

Lige nu ser det sådan ud i vores have:

 Smukt ser det jo ud, og udsigten fra mit syværelse er pt. sådan:


Jeg må prøve, om jeg kan holde humøret oppe på trods af omstændighederne, men vi får jo helt sikkert alligevel en hyggelig juleaften. Vi har aftalt med vores "bonusdatter" og hendes søn, at vi kæmper os gennem snemasserne på gåben i morgen og fejrer højtiden sammen med dem. De bor ca. 2 km fra os, så det er mere overkommeligt and at skulle køre helt til Djursland.

Nogle siger, "hvorfor tager I ikke bare toget?" Det behøver vist ingen nærmere forklaring, hvorfor vi ikke gør det. Der behøver man kun at følge togsituationen i tv. Det ville uden tvivl blive et mareridt.

Glædelig jul!

3 kommentarer:

 1. What a pity you won't be able to see your children and grandchildren. But it is not woth risking that long drive in the snow.
  Funny, this weather, isn't it ? In Belgium it is the coldest winter in 47 years ! Climate change ok. Global warming ? I don't know...
  Have a very merry Christmas anyway ! Rozemie

  SvarSlet
 2. *GLOBAL WARMING*??
  I would rather call it *GLOBAL COLDING*:-)))
  I am terribly sorry,You will not spend Christmas with Your Children,but You know the Danish weather-this is THE ONLY THING,which is UNSURE and ANPREVIEWED here:-)
  To take the train means the same,or even worse now,as taking the trip by car.I see really,it is too long distance,even in not very big DK to go through the snowdrifts,we have now.
  Happens sometimes-people have to change their plans unexpectedly.
  It looks rather not so funny-there's too much snow around.You will not sit on Your terrace now,even if You have the roof there...
  I wish You MERRY CHRISTMAS-and the sense of humour-out of all-because it is indispensable in the weather situation right now!
  KISSES AND WARM HUGS
  -from Halina-

  SvarSlet
 3. Åh hvor ærgerligt at I ikke kan komme af sted, men jeg kan godt forstå at I ikke vil sætte liv og lemmer på spild. Håber aligevel at I får en hyggelig aften - glædelig jul til dig og dine
  Jette/symadammen

  SvarSlet