Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

16. december 2010

Syaften i UFO-gruppen

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, blev Hannes kuffert stjålet undervejs i toget til Tyskland, hvor hun skulle besøge sin familie. I kufferten var der bl.a. 2 forklæder, som hun havde syet til børnebørnene. Nu var der så ikke andet at gøre, end at sy nogle nye. De nye forklæder havde hun så med for at vise os andre resultatet:


De er mindst lige så søde og anvendelige som de stjålne, så mon ikke børnebørnene godt kan bruge dem?

Lena var blevet færdig med sin tehætte, som jo har sin helt egen historie:


Lena har skrevet bogen, "Født Klog", og forsiden på bogen ville hun gerne bruge i et eller andet projekt. Tanken var i første omgang, at det skulle blive til en taske, men undervejs skiftede hun mening, og det færdige resultat blev altså denne tehætte, som er blevet rigtig sød og anvendelig - og så passer den jo fantastisk til hendes testel!

1 kommentar:

  1. Hello,Annelise:-)
    Of course,I did not have any slightest idea about the case to have been stolen-it is sad,that happens also in Denmark.I remember those aprons,which I saw here in Your Blog.the new ones are also beautiful-one even with the similar motiff.They will be worn willingly and I think-very useful for helpers in the kitchen before Christmas:-)
    I like also the'tea-warmer.It is not only practical,but nice looking as well and matching to the tea set.
    Best Regards-from Halina-

    SvarSlet