Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

27. december 2010

Så blev det jul alligevel!

Så er juledagene forbi, og det er hverdag igen. Det lykkedes heldigvis at komme til Djursland, så vi kunne fejre juleaften sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Torsdag eftermiddag så vejrsituationen for juleaftensdag ikke så slem ud, så vi besluttede at leje en bil og køre. Som sagt så gjort, og Lisbeth - vores søde genbo - sørgede for vores sikkerhed ved at sende nissefar med til at passe på os. Han sidder her i forruden:


Køreturen over Fyn tog lang tid. Vi skulle samle Mette op i Odense, og turen fra Nyborg til Lillebæltsbroen tog 3 timer. På den anden side og op gennem Jylland glad trafikken helt normalt.

Godt ankommet til Thorsager:


Ved 23-tiden vendte vi næsten hjemad med en afstikker via Odder, hvor Mette skulle afleveres. Max. hastigheden lå omkring 80, da det var spejlglat, men trafikken gled fint, og vi kom hjem uden problemer - kun temmelig trætte.

Kl. 04.00 var vi hjemme efter at have afleveret bilen hos One2Move, og det var dejligt at kunne kravle i sin egen seng og vide, at næste dag kunne man sove længe - og det gjorde vi så!

1 kommentar:

 1. Hi again,Dear Annelise:-)
  So...I have managed to read:TIRED BUT HAPPY:-)
  Travelling adventurously,but courageously:-)
  It is really nice,that it was possible for You to spend Christmas with all Your Family.I am sure,You had a marvellous time there.

  Hugs & Kisses-
  -from Halina-

  SvarSlet