Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

1. januar 2011

Årets sidste og Godt Nytår!

På den sidste dag i 2010 blev jeg færdig med denne UFO, som har ligget gemt væk siden jeg var på kursus hos Quiltegavlen i Augustenborg i 2008:


Kursusprojektet, som bestod af et sykit, gav mulighed for at lave 2 eksemplarer af den gule og den grønne trekant, men det var kun det ene vægtæppe, jeg dengang fik gjort færdigt. Forskellen på de to tæpper er, at de lyse og de mørke farver vender modsat. Det første projekt kan ses på min hjemmeside her.

Langt om længe fik jeg købt det mørke bundstof - sort/brunt meleret, som man kan ane på fotoet. Jeg synes, at helt sort ville virke for hårdt.

Den nye skal min søster have som tak, fordi hun for snart længe siden inviterede mig med til B.B. Kings koncert i Sønderborg! Jeg ved, hun ønsker sig sådan et vægtæppe, så mon ikke, den falder i god jord?

Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at ønske alle, der læser min blog

Rigtig godt nytår 2011!

Jeg glæder mig til at følge alle de blogs i 2011, jeg selv er fast læser af. Det er utroligt inspirerende og facinerende at følge, hvad alle de dygtige og kreative mennesker rundt omkring i verden frembringer af fantastiske værker med deres hænder.

5 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig også. Dejligt at få en UFO færdig - din søster skal nok blive glad ;o))

  SvarSlet
 2. Hi,Annelise:-)
  This is a fantastic pattern and fabulous work!Your Sister should be very happy to be given this gobelin.
  It is a very interesting design,but very difficult at the same time.I know,I would have had lots of problems,if I had taken up such challenge.
  I also like reading and watchig blogs in my spare time-I am looking forward to getting known more of interesting ones this year.
  You have made the nice start of a 'New Blogging Year'.I think,I'll have to think of the new post:-)
  Greetings-Halina-

  SvarSlet
 3. Også godt nytår til dig og din familie. Det er et rigtigt flot ophæng de har lavet, minder mig om at jeg selv har et par stykker mangen til, der ligger og lige mangler det sidste. Mon det bliver her i 2011. Mange hilsner Lene

  SvarSlet
 4. Så er det da med at komme i gang, Lene!

  Tak for jeres søde kommentarer.

  SvarSlet
 5. Et flot vægbillede, det er jeg sikker på, at din søster kun kan blive glad for. En fin tak for en dejlig invitation.
  Må 2011 blive et godt syår for dig.
  Hilsen Esther

  SvarSlet