Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

16. marts 2011

Forrygende gospelweekend!

I den netop overståede weekend har jeg deltaget i Fredericia Gospel Workshop - en årlige tilbagevendende begivenhed, som jeg nu har deltaget i for 6. gang.

Instruktøren var i år Rune Herholdt - et sprudlende energibundt, der med livsglæde og højt humør virkelig kunne få både det 190 mands store kor samt publikum til at synge og rocke i de 1½ time, koncerten søndag eftermiddag varede.


Rune har selv et stort gospelkor i Århus, og nogle kan måske huske ham fra filmen "O Happy Day", hvor han spillede den noget tavse Henrik!

Som pianist havde Rune medbragt Lars Jochimsen som også er professionel gospelinstruktør, og som en eksklusiv solist havde Rune medbragt den engelske gospelsanger John Fisher fra IDMC Gospel i London.

Det blev en forrygende weekend, som startede lørdag morgen med indstudering af sange. Søndag formiddag deltog koret med et par af de indstuderede sange i gudstjenesten, hvor der også var barnedåb for 3 små piger.

Kl. 16 var publikum inviteret til at overvære en koncert med alle de gospelsange, vi havde lært, og med Rune og John som solister. Til koncerten var musikken udvidet med både bas og trommer. Ved 18-tiden kunne vi sige pænt farvel til hinanden og tak for en fantastisk weekend.

2 kommentarer:

  1. Det lyder til det har været spændene weekend
    Mvh Lone

    SvarSlet
  2. Det må være pragtfuld at kunne synge, og så gospel. Jeg kan forestille mig, at det må man blive helt høj af. Misundelse er en grim ting, så det lader jeg være med og er bare glad på dine vegne.
    Hilsen Esther

    SvarSlet