Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

21. marts 2011

Ølentusiasternes årsmøde 2011

Lørdag var min mand og jeg til årsmøde hos Danske Ølentusiaster - en forening for udbredelsen af kendskabet til godt øl, vi med stor fornøjelse har været medlemmer af i snart mange år. Vi var ikke med som almindelige deltagere, men som hjælpere ved arrangementet - kaldet aktivister. Det er nu 5. år i træk, vi har deltaget som aktivister.

Som man har kunnet læse i aviserne, blev den af Fødevarestyrelsen forbudte Fisherman's Ale Rough Snuff Håndbryg fra Midtfyns Bryghus kåret som årets danske ølnyhed 2010. Ærgerligt, han ikke mere må brygge denne fantastiske øl mere, men han arbejder på at få den samme smag fra med andre ingredienser end snus, som ikke må indgå i fødevarer her i Danmark.


Det er  arbejde fra tidlig morgen til sen aften at få det hele til at gå op i en højere enhed, men det er altid både hyggeligt og sjovt at være aktivist. Man møder en masse mere eller mindre søde og sjove mennesker fra hele landet, og belønningen for arbejdet er, at aktivisterne må dele det tiloversblevne øl, når den sidste ølsmagning er slut.

Her er de øl, vi fik med hjem. Der blev et par stykker af hver til aktivisterne samt et par Rough Snuff, som nu skal gemmes som koriosum:


For at det ikke skal gå op i øl det hele, blev der også drukket rigtig mange af dem her:


Det blev en god dag, hvor de deltagende fynske bryggere havde sørget for en spændende ølsmagning om formiddagen. Deltagerne kunne købe poletter, som de så kunne veksle til en smagsprøve af øl, de selv valgte.

Af danske øl er Chili Trippel fra Midtfyns Bryghus stadig nummer et for mig, men Rough Snuff følger godt efter!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar