Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

29. maj 2011

Konfirmation

Vi har i dag været til konfirmation hos Jakob, som er søn af vore gode venner Hanne og Carsten. Da min kære mand sjældent drikker alkohol, blev det aftalt, at han skulle køre forældrene og undertegnede til og fra kirken, samt til og fra DSB's Kursuscenter, hvor festen skulle afholdes.

Jakob er juniorbrandmand i sin fritid, så forældrene havde sørget for, at knægten blev kørt standsmæssigt fra kirken i en gammel rød brandbil - først rundt i byen og herefter ud til kursuscentret . Amerikanerbilerne holdt på række for at køre de nyslåede konfirmander, så brandbilen skilte sig god ud i det selskab:Det blev en rigtig vellykket fest for Jakob og alle hans gæster. DSB's kursuscenter er et lækkert sted i de allersmukkeste omgivelser ved Storebælt:Maden var eminent: Hummerbisque med dildcreme, Sprøde skaller med kæmperejer, italiensk buffet med 4 forskellige slags kød, laks bagt med gremolata, små pandekager med ostecreme, diverse salater, kartofler og en masse andet tilbehør. Dessertbuffet'en var ikke mindre spændende: appelsinmousse, chokolademousse, 3 forskellige slags is, tiramisu, kage, frugtsalat og frisk frugt. Sikke et madorgie - og hvor var det altså godt!

Mellem hovedbufet'en og dessertbufet'en havde forældrene, som en overraskelse til Jakob, hyret 2 unge mennesker til at underholde med 5 sange - nemlig Buffy's "Warwick Street", Chaplins "Smile", Shubiduas "Den Røde Tråd", Kim Larsens "This Is My Life" og Leonard Cohens "Halleluja". Jeg husker ikke, hvad de hed, men sikke den søde pige dog kunne synge! Det var virkelig flot, og vi fik bagefter at vide, at det var allerførste gang, de to optrådte sammen. Det samarbejde lover rigtig godt. Det hele blev optaget på film, så når den en gang er blevet redigeret, lægger jeg "Smile" og "Halleluja" ud på YouTube, for specielt disse to sange var perfekte til hendes stemme, synes jeg.


Som ved enhver konfirmation var der også sange, og sangskjuleren fra forældrene til deres lille brandmand så således ud:


Skrub-af-maden bestod af frikadeller med kartoffelsalat, pastasalat og rugbrød. Der var dårligt plads i maverne til at sætte mere mad til livs, men lidt kunne der dog klemmes ned af de velsmagende frikadeller!


Tusind tak til Hanne og Carsten, fordi vi måtte være med til at fejre Jakobs store festdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar