Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

5. maj 2011

Så gik der tid med det . . . . . .

Min computer kollapsede i morges!


I går aftes ville den opdatere Windows7 med en Servicepack1, og det ville den bare ikke! Den stod og gumlede hele natten, og i morges meldte den, at der var opstået en alvorlig fejl. Den forsøgte jeg så at reparere gennem Windows7, men det kunne ikke lade sig gøre, og der var heller ikke muligt at lave en systemgendannelse.

I stedet for at bruge en masse tid på at prøve det ene og det andet, gjorde jeg kort proces og indlæste Windows forfra. Det tager så lige en hel del timer at få alle programmer installeret igen, men det er nu gjort, og min maskine er klar igen og så god som ny.

Heldigvis bruger jeg aldrig drev C til at gemme noget på. Til den slags har jeg en yderligere harddisk, så uanset hvor ofte maskinen bryder ned, mister jeg aldrig mine data - og jojo, jeg tager skam sikkerhedskopi af mine data, så det kan aldrig gå helt galt.

Det gik der så lige en dag med - en dag som jeg hellere havde brugt på at sy!

2 kommentarer:

 1. åh hvor træls, når man hellere vil lave noget andet....men en pc kan man jo slet ikke undvære og det skidt skal jo bare virke! Godt du fik det hele til at køre igen.
  Jeg har også oplevet at en service pack stoppede hele maskineriet!
  Knus, Helle

  SvarSlet
 2. hej
  Tak for den meget søde kommentar på http://www.trustpilot.dk/review/www.hannesnetbutik.dk
  det varmer rigtig meget......
  TAK
  Hilsen Hanne
  www.hannesnetbutik.dk

  SvarSlet