Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

21. august 2013

Babystrik plus lidt flytning.......


Så blev den første babytrøje færdig! Trine og Ditte - mine to dejlige niecer, som begge venter småfolk, bliver jo også belemret med hjemmestrik og diverse andre finurligheder, så her er den første lille trøje i str. 0-3 mdr. som skal gå til Dittes lille prinsesse, som kommer til verden lige før jul:


Trøjen er strikket i bomuldsmix - et dejligt blødt bomuldsgarn med en smule akryl. Jeg synes bare, det er lidt svært at strikke rigtig pænt jævnt i bomuldsgarn, men jeg håber, det kan bruges alligevel.

Næste projekt på pindene er en trøje til Trines lille prins, som kommer til verden midt i november.

Vi har nu fået datoen for flytning. Den 6. september får vi nøglen, og den 11./12. september bliver alt vores habengut flyttet hjem til vores nyrenoverede hus. Dejligt vi lige har en uges tid til at vænne os til tanken samt finde ud af, hvor vi skal gøre af alle vore ting. Vi får jo noget mindre skabsplads, og udenfor mangler både den overdækkede terrasse samt cykelskuret, som jo måtte lade livet i forbindelse med renoveringen. Hvor vi skal gøre af diverse haveredskaber og hvad der ellers har været opmagasineret her, er en gåde!

Overdækningen bliver retableret, men sikkerts først i løbet af 2014, når samtlige huse står færdige. Et nyt skur/redskabsrum må vi selv sørge for, da det lille redskabsrum som hører til huset ikke kan rumme ret meget andet end vore cykler!

Det bliver skønt, når det hele en gang er på plads, og vi igen kan leve et normalt liv! Det genhusningshalløj er dog noget af det værste og mest frustrerende, jeg har oplevet! Jeg skal ALDRIG nogensinde flytte igen. Det har jeg lovet mig selv - i hvert fald ikke ufrivilligt som denne gang. Det er hæsligt!

3 kommentarer:

 1. Fin lille trøje du der har gjort....
  Glæder mig så meget på jeres vegne at hjemflytningen ny er lige på trapperne....
  Knus fra Mette
  http://framettesunivers.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Sød trøje. Dejligt for jer, at I snart kan komme hjem på plads igen. Kan I ikke være heldige at finde et skur på tilbud nu, hvor byggermarkederne skal af med sommervarerne.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 3. Spændende med sådanne nye medlemmer af familien.
  Super sød trøje. Mon vi får den at se på barnet.
  Knus fra Kirsten

  SvarSlet