Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

28. august 2013

Lidt mere færdigt

Disse japanske piger er et bestillingsarbejde, som en god veninde skal bruge som fødselsdagsgave:


Nu bliver der heller ikke syet flere af den slags, da dette er det 6. eller 7. sæt - og så er silke ikke det mest morsomme at sy i!

Jeg stod lige og manglede en fødselsdagsgave, så nu kom kassebonrullen igen i brug! Det blev til endnu et sæt i sort/hvidt:


Der bliver stadig strikket babytøj, så her er endnu et færdigt projekt - en trøje til Nanas kommende lillebror. Trøjen er strikket i str. 6-9 mdr., Så den kommer til at kunne bruges næste efterår:


- og nu er der kun 10 dage, til vi får nøglen til vores nyrenoverede hus! Helt nøjagtigt den 6. september! Flyttefolkene kommer så og flytter os den 11. og 12., så vi har lige en lille uge til at nusse rundt dernede. Der er indkøbt gardinstof og Alcantara til spisestuestolene i en farve, der passer til det indkøbte gardinstof. Gardinerne skal jeg i gang med nu, så de er forhåbentlig lige til at hænge op, når vi ankommer, og forhåbentlig når jeg også at ompolstre spisestuestolene.

Da vi besøgte IKEA for at købe forskellige ting til vores "nye" bolig, faldt jeg over dette geniale rullebord. Det passer perfekt til mit syrum, hvor jeg kan have alle de ting, jeg bruger. Så slipper jeg for diverse æsker og at meget af det ligger og roder på bordet, hvor der i forvejen ikke er for meget plads. Skal jeg sy inde i sturen, så kan jeg tage hele rullebordet med i stedet for at rende frem og tilbage 117 gange, fordi man ikke lige husker det hele på en gang!


Det fungerer perfekt og kan varmt anbefales!

4 kommentarer:

 1. Du har da godt nok været flittig og ingen af de fine ting er til dig selv.
  Det rullebord ser genialt ud og kan vist brugs til meget andet end syting. Håber for dig, at du når at sy gardiner, så de er hængt op, når flyttefolkene kommer med jeres ting.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 2. Bedårende japanske piger du har syet og både dækkeservietter og babytrøje er rigtig fine - du er da flittig. Det lille rullebord er rigtig smart ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er de blevet fine dine 2 japanske piger og trøjen hvor er den også fin ....
  Smart med rulleskufferne, det var værd at overveje ....
  Glæder mig til vi ses tirsdag ..
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor har du dog været flittig.
  Det er da nogle flotte "nye" stole du har fået lavet.
  Ses snart
  Knus

  SvarSlet