Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

8. august 2013

Øv, jeg har dummet mig......!

Jeg har været inde og rode i Picasa, og det skulle jeg aldrig have gjort, for nu er SAMTLIGE fotos i min blog forsvundet! Pist borte!

Picasa har altid irriteret mig, fordi jeg synes, det er utroligt rodet og uoverskueligt! Jeg ville "rydde op" i alt det "skrammel", der lå der med det resultat, at jeg har fået slettet de fotos, som er knyttet til min blog!

Skaden er sket, og i de seneste indlæg har jeg rekonstrueret indlæggene, så fotos igen er synlige. Det orker jeg bare ikke hele bloggen igennem, så hvis nogle undrer sig over de manglende billeder, så er det derfor!

Jeg kan stadig ikke fordrage Picasa, men det er åbenbart en nødvendighed, hvis jeg vil blogge via googles Blogger!

4 kommentarer:

 1. ups.. ikke så godt. jeg bruger Crome og kan hente billeder direkte

  SvarSlet
 2. Hei!
  Ja,data er noe "dritt"når en ikke kan det som meg selv.Gjør så mye feil,og klarer aldri å fikse det igjen.Håndbok,bruksanvisning på blogging hadde vore glimrende.Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlet
 3. Nå. så var det derfor, jeg ikke kunne se dine billeder, jeg troede det var mig, som havde gjort et eller andet. Jeg kan godt lægge billeder ind fra min egen computer igen, har kunnet længe, det var kun en kort tid, det var nødvendigt at gå over Picasa.
  På din anbefaling har jeg google chrome nu og det virker, men det var af anden årsag, nemlig facebook, og ikke bloggen. Uh, hvor er det øv for dig.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 4. Esther, jeg lægger også fotos direkte ind, men er de lagt ind i indlæg i min blog, er de automatisk tilknyttet Picasa! Det er åbenbart en Google ting! Det vidste jeg ikke, før jeg opdagede, at billederne var slettet fra min blog!

  SvarSlet