Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

30. september 2014

Kursus - projektmappe

I går var jeg på kursus hos Den Lille Lade i Ejstrupholm, hvor vi skulle lave en projektmappe, som Lone havde set og var blevet begejstret for, da hun tidligere på året besøgte butikken.

Lone og jeg startede fra Nyborg inden en vis mand fik sko på, og Mette samlede vi op på en parkeringsplads i Odense - da vi endelig fandt den!

Lidt forsinket nåede vi så Middelfart, hvor Kirsten og Helle ventede på os. Med Mettes symaskine i bagagerummet som bord, fik vi smurt os et af de medbragte rundstykker, som vi nød sammen med en kop kaffe, inden vi fortsatte kørslen ud i morgentågen!

Morgenkaffe i tågen
Lidt grej skal der jo med
Med ca. 3/4 times forsinkelse og efter en tur rundt i det midtjyske landskab via Lones gps, ankom vi til Den Lille Lade - en hyggelig 4-længet gård lidt uden for Ejstrupholm, hvor Ragnhild Battefeld har sin butik, sit galleri og sine undervisningslokaler - Den Lille Lade.

Ingen af os vidste rigtig, hvad vi gik ind til, men da vi havde set Ragnhilds eksemplarer af projektmappen, var vi alle solgt! Det var et super spændende projekt, og vi gik i gang med krum hals:

Ragnhild forklarer
Kirsten og Lone lytter opmærksomt
Helle og Kirsten
Det med at bruge lynlås i metermål og så selv sætte skyderne på voldte mine fingre lidt besvær, da jeg aldrig har prøvet det før. Heldigvis trådte Ragnhild hjælpende til:

Ragnhild sætter skydere på min lynlås
Vi arbejde koncentreret på projektet hele dagen kun afbrudt af en yderst delikat frokost, som Ragnhild havde forberedt til os samt en kop kaffe/the med hjemmebagte boller og banankage.

Mit sædvanlige rod omkring symaskinen
Jeg nåede lige knap at blive færdig med min mappe, men det gjorde jeg så tilgengæld i dag, og her er det færdige projekt - et flot ringbind med forskellige lommer til en masse nødvendigt grej:

Projektmappen forfra
- fra siden
- og åben
Nu skal der så produceres lidt flere lommer til at sætte i ringbindet, og så er mappen klar til mange forskellige projekter.

6 kommentarer:

 1. Har besøg Den lille lade, som chaufør for vores datter, der er "på stoffer".
  Det er godt nok laaangt ude på landet!
  Sikke en flot mappe du har syet. Den er smart!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne!
   Ja, det er langt ude på landet. Og tro mig, vi havde også vores hyr med at finde der ud på grund af en gps der ikke var opdateret!

   Slet
 2. Hvor er den blevet fin ... Det kunne være jeg skulle komme i gang med at få min færdig :-)
  Tak for en hyggelig mandag i "Laden"
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, Mette!
   Ja, jeg tror faktisk, det er noget, vi bliver rigtig glade for, efterhånden som vi får tilpasset med lommer osv.

   Slet
 3. Flot mappe. Tak for en skøn dag.
  Jeg fik kun syet en lomme i går, efter Bøgelunds mønster.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Kirsten!
   Ja, du har jo de plastikdimser til at sætte i ryggen på lommen. Dem fik jeg selvfølgelig ikke købt nogen af på træffet.

   Slet