Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

28. juni 2009

Jeg er blevet vild med Sverige!

Så er jeg på banen igen efter en herlig ferie i Sverige - lidt mat i sokkerne efter 15 timer i en glohed bil i går, men rig på mange gode oplevelser i et dejligt land.

Jeg må indrømme, jeg er blevet vild med Sverige, og det er absolut ikke sidste gang, vores sommerferie skal afholdes her. Naturen er enestående, og folk er så smilende, venlige og hjælpsomme. Den betjening, man får i butikker og restauranter, kunne mange danskere godt lære lidt af!

Vores base var et sommerhus i Undenäs 10 km nord for Karlsborg i en lysning midt i en skov og 200 m fra søen Viken! Der lå kun 2 huse foruden "vores", så her var jo aldeles skønt.

Den største oplevelse vi havde, var en heldags sejltur gennem Göta Kanalen fra Karlsborg, til Törreboda - en strækning med sluser, broer og smalle passager. Det var bare så flot! For 500 SEK pr. mand - inkl. dejlig frokost med drikkevarer, kaffe og kage samt bustur tilbage til udgangspunktet. Da en SEK svarer til ca. 0,70 DKK,må man jo sige, det var en billig fornøjelse!

Det blev også til en shoppingtur i Jönköping - den eneste skuffelse var, at der OVERHOVEDET IKKE VAR EN ENESTE PATCHWORKBUTIK, så der blev ikke indkøbt noget af den slags - øv! Til gengæld blev det til lidt fodtøj og et par klude til kroppen, men det er jo heller ikke så ringe endda.

Da jeg kom hjem og åbnede posten, lå der en lille pakke med ½ meter af det julestof, jeg efterlyste i det forgående indlæg! En sød dame i Esbjerg havde noget liggende, som hun gerne ville sælge til mig. Er det ikke herligt, hvordan man kan hjælpe hinanden i vores "branche"?

2 kommentarer:

  1. Åh hvor ser der dejligt ud. Skønt du har haft en super god ferie.

    Jeg kunne også sagtens holde ferie i Sverige igen.

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar, Helle ;-)

    SvarSlet