Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

8. juli 2009

Blues og B.B. King

Min absolutte yndlingsmusikgenre er blues! Rigtig fed blues med slideguitar, der får alle de små nakkehår til at rejse sig af fryd!

Den største oplevelse, jeg nogensinde har haft indenfor den slags musik, havde jeg i søndags, da jeg opholdt mig et par dage i Sønderborg. Jeg vidste godt, at blueslegenden B.B. King skulle give koncert i Sønderborg søndag aften, men selv om jeg inderligt gerne ville overvære koncerten, som sandsynligvis ville blive den sidste, han giver i Danmark, sagde pengepungen jo noget andet!

Stor var min glæde og overraskelse, da min dejlige lillesøster meddelte, at hun ville spendere mig en billet, for opleve B.B. bare en gang i livet - ja, det skulle jeg altså! Tak, tak og atter tak kære søster!

Og wauw - sikke en oplevelse! En gammel mand på 83 år med et bentøj, der næsten ikke kan bære ham mere, men med en udstråling, humor og energi, som man sent glemmer!

Koncerten får da også en kanon anmeldelse alle steder. Læs anmeldelsen på GAFFA og i Jyske-Vestkysten! Jeg er helt og aldeles enig, og har stadig svært ved at få armene ned.

Supportbandet Mike Andersen Band fra Århus skal nu også have mange roser. De spillede og sang den første times tid og fik varmet rigtig godt op under publikum. For pokker, de er altså rigtig gode også!

Skøn, skøn oplevelse, som jeg vil huske tilbage på med største fornøjelse resten af livet!

Jeg knipsede selvfølgelig et par fotos, men afstanden er lidt stor, så de kunne have været bedre:

1 kommentar:

  1. Lyder til at have været en fantastisk oplevelse. Man kan nu godt se B.B king sidde allerforest med sin guitar. Lækkert.

    SvarSlet