Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

20. juli 2009

Stitchery BOM fra 2008

Så kom jeg endelig i gang!

Jeg har længe haft lyst til at sy noget med blokke i den naive broderiteknik, og da jeg for nogen tid siden faldt over "Noah's Ark" BOM fra 2008 fra Lynette Anderson Design, så var der jo ingen undskyldning for ikke at prøve. Når de små broderier forhåbentlig en gang bliver til en quilt, vil den passe perfekt på væggen i mit yngste barnebarns værelse.

I går gik jeg så tegnet en enkelt blok over på stof, og inden jeg gik i seng, var den broderet færdig. Den blev jo rigtig sød, så nu har jeg rigtig fået blod på tanden.

Her til morgen gik jeg straks i gang med at tegne alle blokkene over på stof, så nu er jeg klar til at gå i gang med broderitråd og nål.

Der går nok lige nogle dage, inden jeg for alvor kommer i gang, for først skal jeg lige have færdiggjort en gammel UFO - et juletræstæppe, hvor toppen nu er klar til at blive riet sammen og herefter quiltet.


Når alle de små blokke er broderet færdig, skal der findes stof til log cabin'en og den yderste kant om hele quilten. Hvilke stoffer der skal bruges til det, har jeg ikke rigtig fod på endnu.

6 kommentarer:

 1. Det er en rigtig sød BOM og søde motiver, som jeg også har gemt.
  Hvem skal have tæppet når det er færdigt? Een af dine børnebørn?

  SvarSlet
 2. Mit yngste barnebarn, Sidsel på 2 år, skal have det. Storesøster Lisa på 6 fik dette her i sin tid: http://www.quilter.dk/images/Wallhangings/Lisas.jpg

  SvarSlet
 3. Den er ellers også skøn, det flotte børnetæppe. Dejligt ungerne kan få sådan flotte gaver.

  SvarSlet
 4. Tak skal du have, Helle.

  Ja, fattigrøve som os, må jo være kreative, når det gælder jule- og fødselsdagsgaver - hehe! ;-)

  SvarSlet
 5. De ser søde ud, så det skal nok blive et godt resultat.
  Har du ikke lavet en Noahs ark ? til et barnebarn.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 6. Rødme, rødme - jo jeg var begyndt med noget i applikation, men jeg kunne faktisk ikke lide blokkene, da jeg havde syet et par stykker, så de blev kasseret - ikke gemt som en UFO!

  SvarSlet