Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

15. juli 2009

Syning, fødselsdag og strandtur

Vi har haft fødselsdag i huset i dag - min bedre halvdel fyldte år for Gud ved hvilken gang (antallet glemmer vi jo helst i vores alder!).

Onsdag formiddag er den sædvanlige sydag i vores lille 4-personers quiltegruppe, og det kan vi selvfølgelig ikke lave om på - der skal mere end en fødselsdag til!

Vejret var ualmindelig flot, så endelig kunne vi sidde ude på terrassen og sy:

Eftermiddagskaffen blev også nydt på terrassen sammen med et par af vores gode venner.

I går aftes havde jeg bagt en stor portion boller samt en masse hindbærsnitter - så var der både til i dag og en god bunke til fryseren! Det er rart at have lidt at byde på, hvis nogen skulle komme forbi.
Pyh - det blev mere og mere hedt efterhånden som solen nåede ind på terrassen, så da gæsterne havde sagt farvel, blev badetøjet hurtigt pakket sammen, så vi kunne skynde os ned til stranden. Endelig kunne vi nyde vores daglige dukkerter i Storebælt. Vandet var næsten 20 grader, og selv ikke en mega regnskylle kunne få os til at tage hjem før hen på aftenen.

Hvilken herlig dag!

3 kommentarer:

 1. Tillykke med manden *s* og hvor så det hyggeligt ud med syningen ved havebordet.
  Åh jeg savner helt Nyborg strand og bliver helt misundelig. I går var det så frygtelig lummert at vi var nødt til at tage et koldt brusebad. Ville nu hellere have haft hoppet i havet :-)
  God weekend

  SvarSlet
 2. Tillykke med manden. Hver alder har sin charme.
  Åh! en badetur, det ville være skønt, men bækken er der ikke meget sjov ved.
  Det lyder rigtig hyggeligt med en sygruppe.
  Ha´en god dag.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 3. Tak for lykønskningerne til min mand!

  I kan tro, vi hygger os hver onsdag formiddag. Det har vi gjort igennem mange år, og vi starter kl 10.00 med morgenkaffe, og herefter syr vi til omkring kl. 13.30. Det er ikke, fordi det bliver til det helt store, men vi får i hvert fald sludret en hel masse ;-)

  Går der bare en enkelt dag, hvor vi ikke har mulighed for at bade, er det lige før, vi får abstinenser - og det året rundt!

  I denne tid, hvor det er så varmt, tager vi til stranden lige så hurtigt, det kan lade sig gøre, og vi bliver, lige indtil det er tid til at lave aftensmad - så må det herhjemme vente til vejret igen bliver dårligt!

  God weekend til jer begge! Den ser jo ikke ligefrem ud til at blive med strandvejr!

  SvarSlet