Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

19. oktober 2011

Alene igen!

Efter at være omgivet af to ferierende børn i en hel uge, er vi nu bare os selv igen. Torsdag morgen i sidste uge rejste jeg til Djursland for at passe Lisa og Sidsel, mens min søn og svigerdatter var til guldbryllup i Thy.

En frostklar solopgang på Djursland
Lisa rejste med mig hjem til Nyborg lørdag aften, efter vi havde overværet superliga håndboldkampen mellem Århus og Skanderborg i Århus Atletion. Lisa spiller selv håndbold og hun var en af de børn, der skulle løbe med spillerne ind på banen.

Lisa og veninden Caroline (Lisa til højre)
Nicolai har også været her siden lørdag, og han cyklede hjem til sig selv i dag også. Der er meget begrænsede aktiviteter for sådanne to krudtugler her men de hygger sig åbenbart alligevel bravt!

Mandag formiddag var de begge til bolchefremstilling i vores aktivitetshus, hvor der blev kogt bolcher i lange baner, som de så efterfølgende fik med hjem.

Lisa og Nicolai i fuld gang med at klippe bolcher
Mens Nicolai for det meste hyggede sig sammen med min bedre halvdel foran hver deres computer, havde Lisa og jeg travlt med at sy og hækle til hendes nyindkøbte Build-a-bear kanin! Derudover så vi nogle film og hun brugte også en del tid foran min computer. Sådan en hun skrap til at bruge, så der blev spillet og surfet på internettet i stor stil.

Næste gang Lisa skal på ferie her, skal hun have sin cykel med. Så har vi bedre muligheder for at komme lidt omkring. Det lille energiundt har i den grad behov for at brænde krudt af, hvilket der ikke er ret mange muligheder for her - i hvert fald ikke i efterårsferien, hvor der så godt som ingen børn er ude at lege. De må jo alle være på ferie hos deres bedsteforældre skulle man tro.

1 kommentar:

  1. Ja, men det er jo dejligt de gider komme og være hos os, og mine er ligesom dine, glade for min pc.....

    SvarSlet